starshiners.ro
Lifestyle

Cum să te cureți de energia negativă pe care o preiei de la ceilalți! Sfaturi simple și rapide care te fac să îți revii instant!

august 16, 2016
bottegaverde.ro

Sunt unele persoane care preiau foarte repede și foarte mult din stările și emoțiile celor din jur. Atât de mult, încât ajung să se identifice cu ele. Sunt ca niște bureți care absorb informație și care se umplu de energii care nu sunt ale lor. Iar asta ajunge să îi afecteze, la un moment dat, când corpul nu mai poate duce atât de multe energie negativă. Pentru aceste persoane empatice, soluțiile sunt simple și le pot citi mai jos. În numai câteva minute, vă puteți reveni și vă puteți curăța de toată energia pe care o preluați de la ceilalți!

Fă o introspecție

Întreabă-te de ce te simți rău doar pentru că cineva se simte rău? Ați experimentat vreodată ceva similar? Există unele sentimente pentru cineva pe care încercați să le ascundeți? Ai niște credințe greșite pentru tine sau pentru lume care cauzează anumite emoții? Încercați să vă ocupați de problemele dumneavoastră și să le rezolvați.Faceți o introspecție pentru a vindeca rănile vechi. Acceptați toate emoțiile ascunse și luați-le așa cum sunt, exprimați-le și apoi relaxați-vă. O parte importantă a acestui proces, pentru tine și pentru alții este să ierți.

Ce sunt vampirii energetici și unde îi găsești?

Petrece ceva timp singur

Când ești singur cu tine, strigă sau țipă  sau pentru a scăpa de emoțiile negative într-un mod inedit. Dacă ai vecini cu auz bun, atunci folosește o pernă pentru a înnăbuși strigătul, care trebuie să fie din toată ființa ta.

Îmaginați-vă un scut în jurul vostru

Când vă aflați în contact cu persoana care nu ți se potriveste sau te afli într-un loc care este plin cu energie rea, ergia negativî sî treacă sau alte emoții negative pe care le resimți.

Folosiți puterea apei

Un alt mijloc de eliminare a energiilor negative este să le…speli. Dacă nu puteți face un duș ori de câte ori simțiți că acestea s-au lipit de voi, un spălat pe mâini și pe față este mai mult decât suficient pentru a alunga răul de la tine.

Exprimă-ți emoțiile

Indiferent ce simțiți, este important să-l exprimați. Ascunderea emoțiilor nu au adus nimic bun pentru nimeni. De fapt, a cauzat multe boli. Lasă și exprimă emoții precum griji, frică, furie, dezacord sau orice altceva. Este foarte important să faci asta pentru a te curăța de energia negativă.

Rămâi cu picioarele pe pământ

Aceasta este nu numai o tehnică de eliminare a energiilor negative, cât și una de înpământare. Imaginați-vă că există un tub care face legătura cu solul și prin care trimiți toată energia negativă în interiorul pământului, iar la schimb, iei energie pozitivă din sol.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline