starshiners.ro
Beauty Tips

Cum să recunoști produsele cosmetice naturale? Alege cremele pe care poți să le mănânci!

august 11, 2016
bottegaverde.ro

Dacă îți placprodusele cosmetice naturale și intenționezi să le folosești, trebuie să fii foarte atentă data viitoare când ajungi în magazinele de specialitate. Foarte multe produse sunt etichetate drept naturale, dar conțin doar extrase din plante, la care se adaugă parabeni și alcool, ceea ce nu le face naturale cu siguranță. Uite la ce trebuie să fii atentă!

Iată câteva reguli practice:

Atunci când achiziționezi produse pentru îngrijirea pielii și spălare niciodată nu ar trebui să cumperi produse care conțin sodiu, sulfat și parabeni, deoarece aceste produse nu sunt naturale 100 %. Atunci când selectezi produsele pentru igiena pielii, alege săpunuri naturale și nu cumpăra geluri de duș. Săpunurile naturale conțin unt de shea, cacao și suplimente pe bază de plante, cum ar fi mușetel, lavandă sau citrice, uleiuri esențiale care sunt un paradis pentru piele.

Tu știi cu ce te dai pe față? Trebuie neapărat să-ți cumperi cosmetice bogate în ingredientele astea. Sunt un miral pentru piele!

Când ești la cumpărături, trebuie să te ghidezi după următoarea replică: Dacă nu se poate mânca, atunci nu are ce să caute pe pielea ta, pentru că nu este natural. În cazul în care produsele sunt comestibile, cum ar fi migdale, ulei de măsline și trandafiri sălbatici, unt de shea și unt de cacao, asta înseamnă că acea cremă este naturală și bună pentru pielea ta.

Acasă

În cazul în care doriți să utilizați ingrediente naturale, toate pentru îngrijirea pielii, aveți posibilitatea să le faceți singură. Puteți înlocui crema pentru îngrijirea pielii cu unt de plante, care va oferă cea mai bună îngrijire a pielii. Uleiurile vegetale, cum ar fi migdale, măsline, nucă de cocos și ulei de trandafir sălbatic, pot înlocui complet cu toate tipurile de loțiuni pentru îngrijirea pielii.

Pune unt de shea pe buze, acesta este complet natural. Câteva picături de ulei esențial de lavandă poate servi ca un parfum natural, mirosul este minunat și ieftin. Sucul de castravete, de exemplu, este un tonic natural pentru curățarea feței, în timp ce feliile de castravete sunt ideale pentru cearcăne.

Produse pe lista neagră

Evită întotdeauna produse cosmetice care conțin metilparaben, propilparaben, metil paraben, butil paraben, formaldehidă, lauril sulfat de sodiu, fenoxietanol și metoxicinamat. Toate aceste ingrediente sunt folosite pentru păstrarea produselor cosmetice și pot fi dăunătoare pentru sănătatea ta. În cazul în care nu te poți pronunța asupra tuturor ingredientelor dintr-un produs, cel mai bine ar fi să nu îl cumperi deloc.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline