starshiners.ro
Health

Cum să-l faci să se îndrăgostească de tine? Cei mai simpli pași de urmat

martie 30, 2016
bottegaverde.ro

Dacă ești singură de ceva vrme și pur și simplu nu înțelegi de ce tu nu ești una din acele norocoase care se pot bucura de o relație, este momentul să pui în aplicare câteva tehnci care te pot scoate din această zonă a singurătății. Important este să îți dorești cu adevărat acest lucru și să nu fie de fațadă. Cu cât mai mult crezi în ceea ce faci, cu atât mai repede rezultatele vor veni înspre tine.

Totul se întâmplă în casa ta și în mintea ta, așa că începe să faci niște schimbări cu un pur exercițiu de observație: câte perne ai pe pat? Câte căni pui pe masă, la micul dejun? În tablourile sau fotografiile pe care le ai în casă, ești singură sau cu cineva? Sunt niște exerciții banale, care îți pot da de înțeles care este scopul lor. Începe simplu, prin a respira adânc. Din acest moment, posibil să îți schimbi radical toată viața, așa că trebuie să fii pregătită pentru asta. Uite cum îl aduci pe El aproape de tine. Ține minte,acest exercițiu funcționează numai la nivel general, el nu îți va aduce niciodată pe X sau Y, ci pe bărbatul potrivit pentru tine. Când începi să faci aceste exerciții, care sunt mai mult de vizualizare, nu oferi detalii foarte multe despre modul fizic în care să arate El, lasă doar la nivel de afirmație, pentru că este perfect.

Afirmații

De afirmații am mai discutat și de puterea lor. Afirmațiile funcționează în toate cazurile, atâta vreme cât le spui cu o mare convingere și credință în lucrul respectiv. Practic, ele sunt ca și rugăciunea, doar că tu te rogi acum Universului, nu neapărat lui Dumnezeu.Poți începe cu afirmații de tipul ”Eu sunt dintotdeauna alături de bărbatul potrivit”, ”Eu mă simt împlinită cu bărbatul de lângă mine, pe care îl iubesc și care mă iubește”. Acestea sunt doar două propuneri care pot funcționa foarte bine și pot reprezenta un nou început pentru tine. E de dorit să faci aceste afirmații timp de 21 de zile și să le spui de mai multe ori pe zi, de 21 de ori. Puterea și eficiența lor crește.

Nu arăta că ești singură

Dacă o să fii atentă, la tine în casă, femeie single fiind sunt multe obiecte fără pereche. Fie că ai o singură pernă, fie că ai un tablou sau mai multe tablouri în care apari singură, toate acestea sunt lucruri care indică universului că ție îți place, de fapt, să fii singură. Tu știi că nu este adevărat, însă Universul primește altă informație de la tine. Așa că ia măsuri repede: pune încă o pernă pe par și dormi pe partea care îți convine ție, ca și cum ai împărți patul cu cineva. La micul dejun, alege două cești de cafea, chiar dacă pare un lucru nebunesc. Pune cafea în amândouă. Dacă ai tablouri în care ești singură, înlocuiește-le instant cu fotografii sau tablouri în care ești înconjurată de oameni. Asta va transmite Universului că nu vrei să mai fi singură.

Cere confirmări

Dacă cineva a apărut în viața ta și nu ești sigură dacă el este cel potrivit, atunci cere semne sau confirmări. Tot de afirmații ține și sună cam așa: Dacă el este cel potrivit, atunci dați-mi semne clare, pe înțelesul meu. Situația se va limpezi instantaneu.

Cumpără lumânări roșii

Acestea sunt deja tehnici care țin de feng shui, dar funcționează la fel de bine. Cumpără lumânări roșii, care sunt simbolul iubirii. Ele curăță casa și atrag iubirea.

Eliberează rafturi din șifonier

Cum, îți dorești să fii cu cineva, dar nu ai loc pentru acea persoană la tine în casă? Eliberează 2-3 sertare și pentru hainele lui, chiar dacă ți se pare ușor exagerat. Pune în pahar încă o periuță de dinți, pregătește-te și simte că trăiești în doi deja. Aruncă tot ce înseamnă cactuși sau plante cu frunze foarte ascuțite, nu te vor ajuta în încercarea ta de a găsi pe cineva. Spor!

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline