starshiners.ro
Beauty Tips

Cum să îți vopsești eficient și natural părul

iulie 21, 2016
bottegaverde.ro

Potrivit unui om de știință englez, vopselele de păr sunt pline de substanțe chimice, cele mai multe dintre ele fiind legate de declanșarea cancerului în organism. Mai precis, 87 din 100 de femei care și-au vopsit părul regulat au suferit de cancer la sân.  Alternativele naturale nu vă pot da același efect de durată, dar ele vă vor face cu siguranță părul mai puternic și mai sănătos. Potrivit Institutului National al Cancerului, vopsele de păr convenționale conțin mai mult de 5.000 de produse chimice, iar cele mai multe dintre ele sunt cancerigene.

Cafeaua este extrem de benefică pentru părul tău. Aceasta  poate da rezultatele dorite și de asemenea, poate stimula creșterea parului. Un studiu publicat de Revista Internațională de Dermatologie în ianuarie 2007, a confirmat faptul că acest ingredient numit cafea poate stimula procesul de creștere a părului.

Cum se folosește cafeaua pentru vopsirea părului

Se prepară o cafea organiăc puternic, cum ar fi espresso, deoarece multe dintre cafele non-organice conțin substanțe chimice.
Se lasă să se răcească. Se amestecă 2 linguri de cafea, 2 cești de balsam natural și 1 ceașca de cafea rece, preparată anterior.
Aplică amestecul pe par și lasă-l să stea timp de 60 de minute. Acest amestec va da părului o culoare uimitoare de ciocolată, fără a afecta calitatea acestuia.

Citește și 10 semne evidente ale cancerului pe care cei mai mulți oameni le ignoră

Clătirea părului cu cafea

În primul rând, se spală părul cu șampon, iar apoi aplicați cafeaua pe pe toată lungimea firului de păr. Permiteți-i să acționeze timp de 20 de minute. Se clătește cu oțet de mere. În cele din urmă, se spală părul cu apă călduță. Dacă nu sunteți mulțumită de rezultat, se repetă procedura în termen de câteva zile.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline