starshiners.ro
Beauty Tips

Cum să îți tunzi singură bretonul ca un adevărat hair stylist

martie 18, 2016
bottegaverde.ro

Tunsorile cu breton amintesc de moda retro a anilor ’60. Feminitatea și senzualitatea acestor coafuri este incontestabilă, așa că nu e de mirare că foarte multe femei optează încă pentru breton atunci când se lasă pe mâna unui hair stylist.

Unele dintre ele fac asemenea încercări și acasă, însă nu sunt întotdeauna reușite. Asta nu înseamnă că este imposibil, ci doar că trebuie să îți însușești câteva trucuri înainte de a te apuca să-ți tunzi singură bretonul în fața oglinzii. Iată ce ai de făcut:

1. Fă-ți o cărare în formă de semicerc în partea din față a părului, central. Asigură-te că aceasta este perfect rotunjită și simetrică.
2. Răsucește șuvița de păr într-un singur sens, cât mai strâns și cât mai drept. Umezește-o apoi cu un puțină apă. O sticlă cu pulverizator este perfectă pentru asemenea situații.
3. Taie șuvița răsucită la lungimea pe care îți dorești să o aibă bretonul tău, cu o foarfecă bine ascuțită. Datorită răsucirii, această va căpăta o formă perfectă, cu lateralele mai lungi decât centrul și perfect simetrică.
4. Usucă-ți noul breton cu ajutorul unei perii rotative electrice sau cu o perie rotundă obișnuită și cu un foehn, pentru ca acesta să se așeze perfect.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline