starshiners.ro
Health

Cum să îți prepari o mască antiacneică din semințe și plante? Rețeta care funcționează!

august 19, 2016
bottegaverde.ro

Să recunoaștem! Cine nu și-a dorit vreodată un ten impecabil, care să radieze de sănătate și frumusețe? Mai ales dacă ai probleme ale pielii și te lupți de ceva timp cu coșurile și inflamațiile, această dorință este cu atât mai arzătoare. Variante pentru acest lucru există și sunt cât se poate de răspândite. Însă cele mai eficiente rămân cele naturale, asta este sigur. Așa că dacă vrei să scapi definitiv de acneea sau de coșuri, trebuie să încerci această rețetă de mască facială, care funcționează de la prima utilizare!

Pentru a prepara această mască minune, este nevoie de câteva ingrediente esențiale, pe care le găsești foarte ușor la magazinele de profil. Iată care sunt acestea:

Folosește această mască o dată pe săptămână și părul tău va fi mai des! Uite ce conține!

  • 1 linguriță frunze cimbru
  • 1 linguriță flori de soc
  • 1 lingură boabe de ienupăr
  • 1 lingură semințe de fenicul
  • 1 lingură de panseluță sălbatică
  • 1/2 linguriță de cuișoare
  • 2 linguri lapte demachiant

Mod de preparare și folosire:

Se pun toate ingredientele într-un mixer și se mărunțesc, până când se obține o pudră. Se cerne, ca să rpmână fină. Două linguri de pudr se amestecă cu lapte demachiant pentru tenuri cu probleme, ( adică acnee sau coșuri, plus diferite pete) până se obține o pastă groasă. Seara, se aplică pe fața curată, evitând conturul buzelor și al ochilor. Se lasă 20 de minute să acționeze. Se clătește apoi fața cu apă curată, în care se pune o lingură de oțet de mere. Ștergeți-vă prin tamponarea pielii cu un prosop moale. După prima utilizare, tenul vostru va fi cu siguranță catifelat și mai curat, fără coșuri, inflamații sau diferite alte afecțiuni ale pielii.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline