starshiners.ro
Lifestyle

Cum să îți asortezi oja de unghii la ținută! 4 sfaturi simple care te fac să arăți impecabil

iunie 10, 2016
bottegaverde.ro

Este importantă sau nu culoarea ojei în alegerea unei ținute? Unii spun că da, în timp ce alții nu o văd decât un detaliu care nici nu merită băgat în seamă. De fapt, oja este foarte importantă, și asta pentru că al doilea lucru, după pantofi, la care se uită oamenii sunt degetele. Dacă ai o culoare de ojă care nu corespunde întregii ținute, asta va deranja puțin ochii unui cunoscător. Elli.ro îți dă câteva sfaturi prin care vei arăta mereu impecabil, din cap până în picioare, dacă îți alegi oja cu…cap!

Citește și: Vitamina care ține tânțarii la distanță! Ia-o zilnic și nu se vor mai atinge de tine!

Nu este nimic complicat în a alege culoarea potrivită și manichiura potrivită pentru ținutele pe care le alegi. Trebuie doar să îți dezvolți puțin acest simț, iar ulterior totul va veni de la sine.

Culori neutre

Culorile neutre te salvează de cele mai multe ori, mai ales dacă îți place să schimbi stilurile și ținutele de la o zi la alta. Neutrul completează frumos ținuta, chiar dacă este casual chiar dacă este elegată sau funky. Nuanțele din această paletă se blenduiesc foarte bine cu orice stil, așa că ești în siguranță, atât tu, cât și outfitul tău. Poți alege nuanțe de nud sau roz pal pentru ojă, păstrând un anonimat al unghiilor, dar completând și ținuta foarte bine.

Culorile neon

Sunt puțin mai dificil de purtat, mai ales dacă schimbi stilurile. Ele se potrivesc fie unui stil foarte colorat și ieșit din tipare, fie unui stil monocrom, făcând unghiile un adevărat centru de greutate al ținuței și principalul lucru la care se vor uita cei din jur. Dacă preferi genul acesta de culori, alege ținute nebune, pe care să ți le asumi, pentru că atitudinea face tot, de cele mai multe ori. Alege un verde sau un galben fosforescent, care sunt în trend, mai degrabă decât verde sau portocaliu, nuanțe care au ieșit din preferințe. De preferat ar fi ca unghiile să fie scurte și nu foarte lungi.

Culorile prețențioase

Culorile pretențioase, din acest punct de vedere sunt cele pe care nu le poți asorta la orice ținută. Aici intră rozuri, ciclamuri, burgundy, culori precum albastru sau verde(dar nu nuanțe închise, ci destul de puternice). Sunt foarte greu de asortat și nu prea sunt versatile. Așa că dacă alegi aceste nuanțe pentru unghii, păstrează ținutele în același stil, pentru ca oja să se potrivească outfitului.

Culoarea ojei, una din culorile ținutei

Pentru a fi în siguranță, poți alege nuanța ojei similară cu cea a unui obiect vestimentar pe care îl porți. Astfel o vei face să se blenduiască foarte bine. De xemplu, dacă ai o jachetă military, alege un olive pentru unghii, astfel încât ținuta să capete sens. Și ce trebuie să ții minte este că roșul pe unghii a ieșit din tendințe.

Crangachic

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline