starshiners.ro
Fashion

Cum să combini piesele vestimentare astfel încât să ai o ținută WOW! Sfaturi simple pentru o fashionistă desăvârșită!

aprilie 21, 2016
model
bottegaverde.ro

Nu contează ce piese vestimentare ai în garderobă, important este cum le transformi în piese versatile sau ce utilizare inedită le găsești. De exemplu, te-ai gândit vreodată să îți transformi o cămașă într-un top, folosind-o cu totul și cu totul altfel? Sau să îți transformi o curea subțire într-un accesoriu pentru mână? Sau poate să folosești baticul acela de mătase ca un top super chic? Iată cele mai inedite moduri de a-ți transforma ținuta, folosindu-te de piese vestimentare clasice. Toată lumea va întoarce capul după tine!

Tansformă cămașa într-un top sau într-o rochie

Îmbracă doar o mânecă de la cămasă și închide cămașa până la nivelul pieptului. Caalaltă mânecă o treci prin gaura de la un nasture, pe care îl lărgești puțin, pentru a încăpea prin el. Va funcționa ca o siguranță pentru noua ta bluză, astfel încât să nu se desfacă și să te lase la greu. Imaginea de mai jos este cât se poate de relevantă în acest sens. Am încercat și noi…funcționează! Trebuie doar să ai puțin curaj! De asemenea, o cămașă într-o dimensiune mai mare, de tipul XXXL, o poți transforma în rochie, pe același principiu. Închei nasturii din față, iar mânecile fie le legi in spate, fie le aduci în față și le prinzi sub bust, pentru a da efectul de babyboll dress. Obții una dintre cele mai spectaculoase rochii fără mâneci! piese vestimentare 1

Ce poți face cu eșarfa de mătase, piesă vestimentară nelipsită din garderobă

În loc să porți eșarfa la gât, mai ales că este destul de voluminoasă, așează colțurile ei unul peste altul, pentru a obține un triunghi. Partea plină o lași în față, iar colțurile le legi la spate. Poți combina cu o pereche de blugi scurți cu talie înaltă, pentru maxim de efect. Dacă te simți curajoasă sau vrei să iei ochii tuturor atunci când te duci la plajă, poți face și un sutien fără bretele din ea. Legi eșarfa în față, de dața aceasta. Sau îl poți lega ca în poza de mai jos.

sutien esarfa 2

Poartă tricouri și bluze XXL

Chiar dacă tu porți S sau M, alege căteva piese vestimentare de categorie XXL și poartă-le ca și rochii. Efectul vizual este maxim pentru bluzele în colțuri, cele tip fluture sau cu mâneci ample. Posibil să le găsești și mai ieftin, plus că nimeni nu va mai avea rochii ca ale tale.

Cureaua devine brătară

Dacă ai cureluțe mai subțiri pe care nu prea mai vrei să le porți, cel puțin nu în scopul lor inițial,. le poți transforma foarte ușor în brățari de mână. Înfășoară-le pur și simplu pe mână și folosește catarama și închizătoarea penru a le fixa. Vor dau un maxim de efect ținutei tale.

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline