starshiners.ro
Lifestyle

Cum să cheltui mai puțini bani pe haine? 5 sfaturi care îți salvează buzunarul!

iunie 23, 2016
bottegaverde.ro

Când ți s-a întâmplat ultima oară să îți stabilești un buget pentru cumpărături și să te întorci acasă după ce ai dat jumătate de salariu pe haine? Pentru că le voiai pe toate și de toate aveai nevoie, ca orice fashionistă care se respectă. Pentru a evita situațiile de acest gen, Elli.ro îți dă câteva sfaturi care îți vor salva atât buzunarul, cât și pe tine. Uite cum să economisești atunci când vine vorba de cumpărături!

Citește și: Te sperie pragul de 30 de ani? Iată cum să accepți înaintarea în vârstă

Fă schimb de haine cu prietena ta

Dacă te plictisești de hainele pe care le ai în dressing, rezistă tentației de a cumpăra altele noi și pur și simplu fă schimb de haine cu prietena ta. Te duci fie tu la ea, fie ea la tine și vă alegeți piesele vestimentare preferate din garderoba celeilalte. Astfel, aveți și haine noi, pe care nu ați cheltuit nici măcar un ban.

Du hainele vechi la croitor

Hainele vechi sunt perfecte pentru a fi retusate sau chiar regandite ca si model. Tai puțin de aici, adaugi ceva dincolo și poți să nu îți mai recunoști deloc sacoul pe care îl ai de 5 ani de zile, atât de bine arată. Și totul cu bani foarte puțini. Poți face acest lucru cu orice piesă vestimentară care nu îți mai place cum arată și căreia vrei să îi dai un aer cât se poate de fresh.

Găsește o altă utilizare pentru rochia de domnișoară de onoare

Da, poți purta acea rochie și în alt context decât la o nuntă. Asta atâta vreme cât rochia este simplă și o poți adapta ușor contextului în care vrei să o utilizezi. Dacă nu, adică este plină de paiete, sclipici și în nuanțe stridente, atunci este clar momentul să o ascunzi undeva în spatele dulapului.

Fii atentă la reducerile de sezon

Reducerile de sezon sunt cele mai mari reduceri. Sunt cele în care poți cumpăra un produs la 10% din valoarea lui inițială de pe piață. Cel mai bine ar fi să îți strângi banii și să îi folosești pe cumpărarea de piese vestimentare în această perioadă, pentru că ar fi cea mai buna investiție.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline