starshiners.ro
Beauty Tips

Cum să ai un ten perfect? Renunță la aceste obiceiuri nocive care te îmbătrânesc

februarie 29, 2016
riduri elli.ro
bottegaverde.ro

Tenul are de suferit zi de zi din cauza mai multor factori, însă pentru că nu știm sau nu ne dăm seama de acest lucru folosim cosmetice nepotrivite, însă acest nu este singurul factor care dăunează tenului. Există câteva obiceiuri nesănătoase la care trebuie să renunțăm pentru a avea un ten perfect.

Consumă cât mai puțină cafea! Studiile spun că această licoare fără de care foarte multe persoane nu pot „supraviețui” are efecte nocive asupra tenului. Mai exact, cofeina este cea care nu ne face bine. Cafeaua desihratează, iar consumată în cantități mari dăunează. Încercați să reduceți cănile.

După o zi de muncă un duș fierbinte este tot ce avem nevoie pentru a ne relaxa, însă acest lucru dăunează grav pielii, deoarece distruge primul strat al epidermei.

De asemenea, somnul este foarte important. Dormiți cele opt ore pe noapte și veți fi mult mai odihnite, dar și tenul vostru va fi mai … fericit.

Mâncarea este foarte importantă. Mănâncă de trei ori pe zi și nu sări nicio masă. Organismul tău trebuie să aibă un ritm normal.

Nu încerca să te epilezi pe față cu ceară. Îți vei distruge tenul. Pielea feței este mult mai sensibilă ca cea de pe corp.

Flosește perii de față curate, altfel te vei umple de coșuri și vei avea tenul mereu iritat.

Demachierea este la fel de importantă, iar dacă nu o faci corespunzător s-ar putea să capeți câteva riduri.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline