starshiners.ro
Lifestyle

Cum îți dai seama dacă ai lângă tine o femeie independentă? Caracteristici ale celor mai puternice doamne

martie 31, 2016
bottegaverde.ro

Femeile independente sunt poate unul dintre cele mai dificile tipuri de femei pe care le poți întâlni,  și asta pentru că ele par a ști mereu ce vor. Pe lângă asta, par a nu avea niciodată nevoie de ajutor și de a nu avea persoane pe lângă ele care sa le spună ce să facă și cum să facă. E deranjant pentru ele și pentru imaginea lor. Ele stiu exact cum să își construiască viitorul și ce să ceară de la el. În esență, femeile independente își joacă foarte bine rolul în societate, însăși prin prisma trăsăturilor de mai sus. Țin la distanță toți bărbații din viața lor, devenind adevărate „regine ale gheții”.

Ofemeie independentă poate fi citită foarte ușor,  în funcție de replicile pe care le are și de cum se comportă  față  de ceilalți.  Ce dă  de gol o femeie independentă, dincolo de hotărârea ei în a lua decizii?

Nu îi pasă de ceea ce zic ceilalț

Aceasta este o trăsătură acceptată  și aplicată cu foarte mult simț de răspundere.  Având foarte multă încredere în ea și în ceea ce poate să facă, o femeie din această categorie nu va pune foarte mare preț pe modul în care o percep ceilalți.  Pentru că pur și simplu nu ii pasă.  Ea știe ce poate sa facă,  știe ce mijloace are la îndemână, iar modul în care o privesc ceilalți nu este niciodată pe primul loc în prioritățile ei. Are altele pe cap, în afară de a fi pe placul tuturor. Știe că  singură a reușit, iar ceilalți nu sunt decât pasageri în viața ei.

Are opinii

Niciodată nu o să  vezi o femeie independentă  fără opinii. Ea are mereu un punct de vedere, pe care îl va susține prin toate mijloacele pe care le are la dispoziție. Nu prostește și nu până în pânzele albe, dar suficient cât să le dea celorlați de înțeles că  știe despre ce vorbește. Nu va tăcea atunci când trebuie să vorbească.  De aceea, poate fi un interlocutor foarte bun, de cele mai multe ori.

Nu are nevoie de aprobarea nimănui

Femeile independente nu cer permisiunea înainte de a face ceva, atâta vreme cât ele consideră că este bine sau benefic pentru ele să facă acel lucru. Nu consideră necesar asta. Cu atât mai mult cu cât permisiunea trebuie obținută de la un bărbat.  Fiind învățate să  rezolve lucruri singure, nu și -au format încă acest tabiet. Nu o fac din răutate,  ci din obișnuință.

Evită bărbații posesivi

Atunci când dau peste bărbați posesivi, femeile independente aleg să fugă de ei, pentru că simt că libertatea le este limitată. Nu sunt obișnuite ca cineva să  le întrebe unde sunt, cu cine, cât  mai au și când vin acasă. Plus că le este greu să difere astfel de întrebări.

Îi place să fie în centrul atenției

Pentru că  sunt foarte sigure pe ele, femeile independente nu au probleme în a fi centrul atenției. Ele nu vor refuza niciodată un astfel de rol, pentru că știu că este rezultatul unei munci și că  au ceva interesant de zis și despre asta. Pentru cine are urechi să asculte. Ele nu sunt îngâmfare,  ci încearcă să  le arate celorlalți că sunt mai mult  decât o imagine frumoasă.

 

 

 

 

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline