astratex.ro
Lifestyle

Cum este femeia Scorpion și de ce să te ferești de ea! Află de la Elli.ro!

iunie 29, 2016
bestkids.ro%20

Ca orice alt nativ, femeia Scorpion are și calități, dar și defecte. Cu toate că este un bancher excelent și are un spirit de aventură dezvoltat, atunci când este supărată, femeia Scorpion începe să înțepe pe toți cei care stau în calea fericirii ei. Este genul de femeie la care trebuie să fii foarte atentă, pentru că nu știi niciodată cum va reacționa atunci când se supără pe tine. Dacă ai prietene-femei în această zodie, uite la ce să fii atentă!

Citește și: Uite cum să te machiezi dacă ești în zodia Gemeni sau Capricorn! Trucuri care te pot ajuta!

Spirit de aventură

Atunci când vrei să începi ceva nou sau vrei să explorezi locuri, femeia Scorpion este prietenta ta de nădejde. Ei ii place să experimenteze, este energică și caută mereu mijloace inedite de a ieși din monotonie. Vrea să creadă că întreaga ei viața este o aventură și va face orice pentru a realiza asta. Mare atenție însă că odată ajunsă cu tine la destinație, te poate epuiza, pentru că ea vrea să exploreze și să cerceteze cât se poate de mult. Așa că înarmează-te cu răbdare multă și cu ceva…energizante.

Este curajoasă

Curajul ei este de lăudat, cu toate că uneori poate trece de limita naturală și normală a acestuia. Este adevărat, curajul este cel care o ajută să treacă peste provocările vieții, iar atunci când greșește, nu se gândește niciodată să meargă înapoi, ci înainte. Ea este convinsă că un pas greșit este o șansă de a te cunoaște mai bine, de a deveni un om mai bun și de a-ți îmbunătăți viața. Stai pe lângă ea dacă ești o fire timidă, pentru că vei avea cu siguranță ce să înveți.
Femeile Scorpion sunt perseverente
Atunci când vor ceva, femeile Scorpion vor găsi o modalitate de a obține acel lucru. Nu se sfiesc să calce pe cadavre sau să facă orice le stă în puțință pentru a-și îndeplini planurile și visele. Dacă ai o prietenă Scorpion și vrea să faceți ceva deosebit împreună, nici să nu îndrăznești să spui ”nu”. Va insista până când vei fi de acord cu ea.
Are o memorie excelentă
Ferește-te de femeie Scorpion, pentru că are o memorie excelentă. Își va aduce aminte orice, mai ales dacă acel orice a fost la un moment dat în dezavantajul ei. Ține minte toate greșelile prietenilor și ale iubitului, fiind o adevărată enciclopedie când vine vorba de amintiri. Cu toate că această abilitate este de remarcat, este și genul de lucru care o poate face destul de insuportabilă uneori.
elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline