orange.ro
Lifestyle

Cum este bărbatul Berbec? Ce ar trebui să știi despre el și cum să-i intri în grații!

iunie 7, 2016
zenda.ro

Bărbatul Berbec este genul de bărbat pe care ai vrea să îl ai lângă tine mereu. Chiar dacă este destul de greu de suportat, în fază inițială, treptat îți va arăta cât de mult ține la tine și câte de iubește, prin gesturi clare și concrete. Bărbatul berbec nu este genul de bărbat care să se lase ușor impresionat, așa că vei avea ceva de muncă, dacă vrei să ai o relație cu el. Care sunt punctele sensibile și cum să îl cucerești în câteva mișcări, afli de la Elli.ro!

Prin definiție, bărbatul Berbec este încăpățânat. Coarnele lui sunt destul de puternice și nu se va sfii să le folosească atunci când este cazul. În general, apelează la ele doar ca și mecanism de apărare, când cineva îi deconspiră adevărata natură sau când îl calcă prea mult pe bătături și orgoliu.

Duritatea nu este decât o aparență

La prima vedere, bărbatul Berbec pare dur. Genul acela de băiat rău, care are mereu replici acide pregătite și de care nu te poți apropia, orice ai face. Dar acestea sunt de fapt aparențele. El are o inimă mare și un suflet pe măsură, fiind genul de om gata să îi ajute pe cei din jur, atunci când aceștia au nevoie. Pentru asta însă, trebuie să îl cucerești și să îl faci să aibă încredere în tine. Doar așa îi vei descoperi latura sensibilă.

Renunță la tot când iubește

Atunci când iubește pe cineva sau ține la cineva, bărbatul Berbec este dispus să facă orice pentru persoana iubită. Își calcă și pe orgoliu, și pe masculinitate, și pe aparențe. În brațele lui te vei simți copleșită, pentru că îi place să protejeze oamenii la care ține. Te va copleși cu gesturi și lucruri mărunte, va face compromisuri pentru ca relația să meargă și va renunța la multe pentru tine, dacă te iubește. Este genul de bărbat cu care poți întemeia o familie.

Nu spune mereu ce simte

Berbecii sunt destul de taciturni, nu sunt maeștri în a comunica emoțiile și sentimentele pe care le au. Este un defect al zodiei, care poate fi redresat repede, dacă au încredere în tine. Dar asta înseamnă multă muncă. Țin foarte multe frustrări și nemulțumiri în ei, doar pentru a arăta celorlalți cât sunt de puternici și că sunt invincinbili. De fapt, nu sunt atât de invincibili pe cât vor să pară.

Zone erogene

Dacă vrei să îl cucerești definitiv, trebuie să știi că zonele lui erogene sunt capul și gâtul. Le place să fie masați pe tâmple, să ai grijă de ei și să îi săruți pe spate și pe lobul urechii. Dacă faci asta, i-ai cucerit definitiv. Sunt destul de îndrăzneți în pat și perverși, plăcându-le jucăriile sexuale și fanteziile puse în aplicare.

 

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline