orange.ro
Lifestyle

Cum au petrecut vedetele de Paște și de 1 mai: unii au fost la mare, alții au preferat Bucureștiul!

mai 2, 2016
zenda.ro

Minivacanța de Paște și de 1 Mai le-a făcut pe vedetele de la noi să găsească tot felul de soluții inedite pentru a-și ocupa timpul. Cele mai multe dintre ele au îmbinat utilul cu plăcutul, altele au ales să vină către mare, în timp ce unii au preferat să rămână acasă, împreună cu familia. Oricum, tot ce au făcut, au făcut cu moderație, spre deosebire de anii trecuți, și asta pentru că de această dată, Paștele și 1 Mai au picat în aceeași zi.  Iată ce au făcut vedetele tale preferate în aceste zile!

Dorian Popa a ales să își petreacă sărbătorile acasă, la Constanța. El și-a lăsat proiectele puțin pe repaus și a petrecut Învierea la o biserică din Constanța, alături de familia sa. După, s-a plimbat prin Mamaia, arătând fanilor săi cât de plină este stațiunea de 1 Mai, prin transmisii live pe Facebook. Dorian s-a întors la București, nu înainte de a da o fugă și pe faleza Constanța, pentru a mai simți o dată briza mării. El este foarte ocupat în această perioadă cu filmările pentru emisiunea Next Star și lansarea celui mai recent videoclip, ”Buze”.

dorian popa

Vladimir Drăghia a ales să vină tot la mare. Cum este un împătimit al sporturilor nautice și al adrenalinei, Vladimir  s-a plimbat cu yachtul, cea mai recentă postare a lui fiind din Portul Belona, din Eforie Nord. Vladimir nu a ratat nici deschiderea oficială din Mamaia Nord, unde a fost prezent ca și ambasador al unui brand de băuturi. De altfel, Vladimir s-a implicat în ultima perioadă în foarte multe proiecte, fiind imaginea mai multor companii. Dincolo de asta, se implică și în foarte multe evenimente caritabile.

draghia

Pepe a îmbinat utilul cu plăcutul în această minivacanță. El a cântat la evenimentul oficial de deschidere a sezonului estival, fiind ”cantonat” în Mamaia. Nu știm dacă a fost însoțit și de fetele sale, pentru că a ales să păstreze misterul în ceea ce privește acest aspect. De altfel, Pepe este una dintre vedetele din România care țin foarte mult la viața privată, așa că alege de fiecare dată să ascundă cât de mult poate viața sa de ochii curioșilor.

pepe

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline