starshiners.ro
Beauty Tips

Cum arată femeia de 74 de ani care pare de 35? Secretul tinereții / VIDEO

septembrie 8, 2016
bottegaverde.ro

Cu siguranță pare Imposibil, însă iată există persoane care reușesc să își păstreze tinerețea chiar și la vârste înaintate. Un exemplu este o femeie de 74 de ani căreia nimeni nu-i dă mai mult de 30-35 de ani. Pe lângă faptul că s-a menținut tânără și frumoasă, femeia nu suferă de nicio boală, asta deși majoritatea membrilor din familie au suferit de diabet sau cancer. În ce constă secretul ei? Vă dezvăluim mai jos.

annette-larkins

Annette Larkins este o femeie, în vârstă de 70 de ani, din Miami, care a reuțit să uimească o lume întreagă. Soțul ei, în vârstă de 80 de ani, pare un bătrânel pe lângă ea, care nu seamănă a bunicuță, ci a o femeie atrăgătoare de 35 de ani. Probabil vă întrebați cum de reușește Annette să se mențină tânără, nu-i așa? Ei bine, femeia a renunțaț la carne din anul 1985, iar în grădina din spatele casei a plantat o multitudine de fructe și legume cu cae se hrănește. Practic, tot ce consumă este natural, fără îngrășământ sau alte substanțe folosite, în general, pentru creșterea plantelor, fructelor sau legumelor. Abosolut toate mâncărurile pe care le prepară sunt realizate din munca sa de zi cu zi.

Astfel, ea recomandă mesele bogate în fructe și legume, iar pielea și organismul vor avea numai beneficii.

annette

annette-larkins-annette-larkins

Annette și Amos Larkins, soțul ei, sunt căsătoriți de 54 de ani, iar uneori, oamenii o confundă pe femeie cu nepoata sa. Bătrâna-tânără femeie de 74 de ani nu are riduri, este slabă, nu ae celulită și se poate lăuda cu un corp reușit. Când a început să urmeze dieta raw vegană, femeia nu le-a spus soțului și fiicei sale despre schimbarea făcută și astfel prepara mese diferite, iar organismul ei a început să se regenereze. În ultimii 27 de ani, viața lui Annette s-a schimbat, însă în bine, deși la început toată lumea era sceptică.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline