starshiners.ro
Beauty Tips

Cum arată cele mai frumoase femei din întreaga lume / FOTO

august 29, 2016
bottegaverde.ro

Tuturor bărbaților le plac femeile frumoase și cu siguranță majoritatea râvnesc la cele care au cucerit podiumurile de modă.  Care sunt cele care au primit titlul de cea mai frumoasă femeie din lume? În materialul de mai jos aveți imagini cu cele care sunt un exemplu de frumusețe.

BRAZILIA ocupă primul loc la capitolul frumusețe. În această țară avem și câteva femei demne  să ocupe acest loc. Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Gisele Bundchen sau Fernanda de Vasconcellos Galvez se numără printre cele mai superbe femei din lume.

SUA se mândrește cu două foste MissTyra Banks și Carol Alt au cucerit lumea cu trăsăturile lor fine.

EGIPTUL este pe locul trei, iar în această țară sunt stăpâne Mona Abou Hamze, Haifa Wehbe și Yara Naoum. Cu siguranță au mai multe frumuseți. Până când le descoperim să le admirăm pe acestea.

AUSTRALIA se mândrește cu Miranda Kerr, Jennifer Hawkins și Ruby Rose. Într-adevăr, trei femei cu care cu greu poți concura. Ochii și întreaga vizionomie înnebunesc orice bărbat.

MEXICUL o are pe Ximena Navarrete, fostă Miss Univers în 2010. Tânăra face furori și acum și pozeaază pentru toate revistele importante de modă.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline