astratex.ro
Lifestyle

Crezi în îngeri? 10 semne că ființele supranaturale sunt alături de tine

martie 25, 2016
bestkids.ro%20

Poate nu ești o persoană credincioasă neapărat sau poate ca ai dezvoltat tu o credință personală. Însă există teorii care spun că aatunci când îngerii sunt aproape de tine sunt niște semne pe care ți le trimit pentru a deveni conștient de acest lucru. Nu este nevoie să fii clarvăzător pentru asta, ci pur și simplu de a fi conștient de semnele care îți apar în cale. ”Comunicarea” cu îngerii poate fi făcută de orice, oricând, la fel ca și comunicarea cu Dumnezeu sau cu orice altă entitate de lumină. În general, prezența îngerilor devine vizibilă în momentul în care fie treci printr-o perioadă mai grea sau te gândești însistent la un lucru, cerând subconștient ghidare.

Nu trebuie să te sperii de aceste semne sau de prezența lor lângă tine. Chiar dacă nu crezi în asta, poate fi o confirmare plăcută, care îți poate da senzația că cineva acolo sus există, care să te ajute în tot ceea ce faci. Iată care sunt semnele pe care îngerii ți le trimit, pentru a te asigura că totul este în ordine.

  • Atmosfera din camera se poate schimba brursc și poți simți senzații de căldură pe lângă tine. Chiar corpul tău se poate încălzi ușor sau poți simți atingeri fine pe piele, care nu știi de unde vin. Cu siguranță ți s-a întâmplat asta până acum și ai pus-o fie pe seama unei coincidențe, fie pe seama unul alt lucru.
  • O mireasmă florală care te înconjoară. Nu ți s-a întâmplat niciodată să stai liniștit într-o cameră, iar camera brusc să se umple de o mireasmă, a cărei sursă nu ai putut să o descifrezi? Te-ai uitat în dreapta, în stânga, pentru a vedea dacă ai prin zonă vreo floare sau te-ai gândit să vezi dacă ai dat tu cu vreum spray de cameră? Știm că ți s-a întâmplat. Ei bine, atunci când observi asta, gândește-te la ce gânduri emiteai în acel moment. Faptul că simți mirosuri florale reprezeintă un semn că cineva este acolo lângă tine, pentru a te ajuta. Mai poți simți și un fior brusc, pe șira spinării înseamnă tot acelați lucru.
  • Poți simți dulce în cerul gurii. Sau poți auzi sunete scurte, care vin ”la pachet” cu o serie de pete de culoare pe care cel mai bine le observi dacă te uiți pe pereții din fața ta. Umbre de culoare, de la galben până la mov, verde, portocaliu. În acel moment, semnul este unul clar: suntem aici ca să te ajutăm
  • Sentimentul de compasiune și dragoste, care te învăluie brusc. Stai în casă, gândintu-te la problemele tale sau la o anumită situație și brusc începi să plângi, fără să știi de ce. Nu este de tristețe sau de nervi, este pentru că înțelegi situația și toate persoanele din jurul tău, ca prin minune. Sau te uiți la un apus de soare și te apucă bucuria că poți vedea lucrurile simple și că nu ai uitat că există. Și asta înseamnă tot că îngerii sunt aproape.
  • Lumini colorate care apar de nicăieri, cum spuneam mai sus. Pete de culoare care ”dansează” în fața ochilor tăi. Asta ți se poate întâmpla atunci când te deconectezi de la problemele tale, de la realitatea care te înconjoară și intri în starea alfa, conștient sau nu. Închizi ochii, și vezi aceleași lumini.
  • Sentimentul că cineva te înbrățișează sau te atinge pe umeri. Chiar dacă poate părea înspăimântător în fază inițială, acomodează-te cu sentimentul și cu ideea. Nu are ce să ți se întâmple rău.
  • Concidențele sau așa zisele coincidențe încep să apară în viața noastră. Fie că te întâlnești cu anumite persoane, fie că vin anumite situații la care te-ai gândit către tine. Acestea nu sunt altceva decât răspunul la rugămințile noastre. Îngerii îți arată cum să rezolvi sau să ieși din anumite situații.
  • Vezi pene pe stradă. Acesta este unul din cele mai vizibile semne că cineva acolo sus te iubește. Mergi pe stradă și vezi pene: albe, gri, negre. Tot drumul îți pare presărat de ele, de ajungi să te întrebi câte păsări sunt până la urmă în cartierul în care stai. Penele albe sunt semn clar că îngerii sunt aproape. Poți lua aceste pene, pentru a crește conexiunea cu îngerii tăi și le poți purta fie într-un săculeț, fie într-un buzunar sau portofel.
  • Poți vedea nori în formă de îngeri, atunci când te uiți spre cer. Sau poate nori în formă de pene. Îți mai aduci aminte că atunci când eram mici făceam concursuri de tipul ”ce formă au norii de pe cer?” Ei bine, încearcă acest exercițiu și acum, ca și adult, și vei fi uimit de rezultate.
  • Pot veni daruri către tine: statuete de îngeri, cărți cu îngeri și alte lucruri asemănătoare. Nu sunt coincidențe, ci sunt tot semne, de care tu trebuie să devii conștient.
elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline