astratex.ro
Beauty Tips

Corina și-a făcut 10 tatuaje excentrice / FOTO

septembrie 16, 2016
bestkids.ro%20

Corina a oferit și anul acesta o apariție nonconformistă și memorabilă la ceremonia Media Music Awards. Artista a creat, alături de DJ Wanda, un concept special de show dedicat femeii puternice, extravagante și libere. Mai întâi, solista a uimit audiența apărând pe covorul verde al galei cu corpul acoperit de 10 tatuaje temporare.

Dacă vreți să impresionați, însă nu doriți o transformare pe termen lung, atunci e cazul să țineți cont de schimbarea Corinei, care și-a tatuat tot corpul, însă doar temporar. Tatuajele Corinei au fost realizate de DJ Wanda, cunoscută fiind pasiunea DJ-iței pentru arta tatuajelor. “Am tatuat-o pe Corina special pentru Media Music Awards. I-am făcut chipul lui Amy Winehouse pe coapsă, i-am decorat decolteul cu flori și un lup și i-am pictat trandafiri pe mâini. Este vorba despre tatuaje temporare, pe care le-am realizat în 3-4 ore”, declară DJ Wanda.

dj-wanda-corina-tatuaje-6

Corina a lansat la Media Music Awards nouă ei piesa, “Cărțile pe față”, prilej cu care a prezentat un concept de show extravagant, denumit “No Wifey”. “Noua Corina este o rebelă și, prin această piesă, îmi doresc să transmit un puternic mesaj feminist. Trebuie să se știe că noi, femeile, nu aparținem bărbaților și că rolul de iubită sau de nevastă nu ne transformă în accesorii. Trebuie să fim puternice, asumate și să nu ne compromitem în stereotipuri”, declară cântăreața.

Corina a optat pentru un look uimitor la Media Music Awards. “Wanda mi-a aplicat tatuajele temporare, însă acum mă bate gândul ca cel puțin unul dintre ele să devină permanent. Mi-a placut mult tatuajul lui Amy Winehouse aplicat pe coapsă, dar si florile de pe piept”, mărturisește artista.

dj-wanda-corina-tatuaje-1

dj-wanda-corina-tatuaje-4

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline