starshiners.ro
Fashion

Concurs: Câştigă un voucher OUTWEAR în valoare de 300 Lei, cu care îţi poţi achiziţiona ţinute inedite din noile colecţii de primăvară-vară de la Outwear Bucureşti

mai 11, 2016
bottegaverde.ro

Concurs: Câştigă un voucher OUTWEAR în valoare de 300 Lei, cu care îţi poţi achiziţiona ţinute inedite din noile colecţii de primăvară-vară de la Outwear Bucureşti.

Dacă eşti pasionat de ţinute cu accente scandinave şi suprapuneri neconvenţionale, cu siguranţă ai trecut măcar o dată pragul magazinului Outwear.  Cu un concept urban şi elemente de décor inedite, magazinul situat pe Decebal 14, deaspura cafénelei Log Out este un must-visit al celor pasionaţi de shopping, încă din 2005, odată cu deschiderea primului multibrand sub acest nume în Bucureşti. De-a lungul timpului, în Outwear, brandurile scandinave de renume, au făcut casă bună cu preţurile speciale, adaptate oricărui buget. Şi ca să te bucuri de o experienţă completă de shopping de calitate, atmosfera magazinului este una energică, cu vibraţii chill-out & electro punk şi oameni gata oricând să te ajute cu opţiuni potrivite, idei sau chiar inspiraţie. Cu toate că multe emisiuni, trupe sau chiar lung metraje din peisajul autohton apelează la ţinutele Outwear pentru un styling original, nu ai de ce să îţi faci griji în privinţa preţurilor. Ţinutele purtate de Dani Oţil şi Răzvan Simion, Cătălin Măruţă, Radu Vâlcan sau Laura Cosoi, le poţi proba mereu la Outwear Bucuresti.

Outwear B store (4)

Pentru EL , găseşti cu uşurinţă sute de perechi de jeans Jack & Jones la 155 Lei, cămăşi SELECTED Homme la 135 Lei  sau tricouri Only and Sons la 65 Lei. Orice ţinută poate fi întregită cu piese timeless: jachete piele la 450 Lei sau sacouri smart casual la 250 Lei.

Outwear B store (3)

Pentru EA, poţi alege rochii feminine de la Vero Moda la 150 Lei, top-uri vaporoase SELECTED femme la 55 sau 85 Lei şi accesorii cu personalitate de la Pieces la 30 sau 50 Lei. Pentru ţinutele casual, găseşti o mulţime de variante de jeans ONLY, la 120 sau 135 Lei.

Outwear B store (1)

Concurs: Câştigă un voucher OUTWEAR în valoare de 300 Lei, cu care îţi poţi achiziţiona ţinute inedite din noile colecţii de primăvară-vară de la Outwear Bucureşti.

Ce trebuie să faceți?

1. Dați like paginilor Elli.ro și Outwear Bucureşti, plus acestei postări!

2. Distribuiți această postare în cronologia voastră!

3. Lasați un comentariu cu textul „Particip!”

out

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline