astratex.ro
Lifestyle

Clipe de coșmar la ”Next Star”. Dorian Popa, la un pas să cadă în cap

martie 3, 2016
Dorian Popa
kalapod.ro

Dorian Popa a ținut să facă o demonstrație periculoasă la ”Next Star”, iar la final a fost la un singur pas de a se răni.

Demonstrații de talent susținute cu emoție și curaj joi, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”, prezentat de Dan Negru, la Antena 1. Una dintre cele îi aparține lui Alin, un puști nevăzător care practică escalada. Performanța sa de a se cățăra pe traseele destinate sportivilor profesioniști, ajutat doar de indicațiile antrenorului, îi va impresiona până la lacrimi pe Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa, cei patru jurați ai show-ului.

Tot joi, vine la “Next Star” Denisa, o fetiță de opt ani și jumătate, care face un spectaculos număr de acrobație cu eșarfele. Numărul ei îl sperie pe Dorian Popa, însă nu atât de tare cât să-l facă să renunțe la ideea de a “încerca” eșarfele atârnate de tavan. Și, în timp ce le verifică, este la pas să cadă în cap, în mijlocul scenei.

În aceeași ediție, vine Selini, o fetiță de zece ani, care cântă în limba greacă. Cum fetița nu vorbește decât în grecește, juraților li s-au cam împleticit limbile, încercând să găsească o cale de comunicare cu acest copil. O idee mai ușor pare să-i fi fost lui Pepe care, cu această ocazie, își va testa cunoștințele de limba greacă.

Cum s-a înțeles Pepe cu Selini și ce alte talente au copiii românilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 3 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Next Star”.

LaFemme

Alte articole interesante

Inline
Inline