starshiners.ro
Beauty Tips

Cinci moduri prin care gâtul tău poate să devină cu adevărat spectaculos și frumos! Fără piele lăsată și bărbie dublă!

iulie 13, 2016
bottegaverde.ro

Un prim semn al îmbătrânirii este lăsarea pielii pe gât. Asta pentru că  mușchii gâtului nu sunt atașați de nici un os sau de ligamente care să asigure stabilitatea lor. Astfel, pielea de pe gât își pierde elasticitatea și devine ridată odată cu vârsta. Cele mai multe femei optează pentru tratamente scumpe sau produse cosmetice care nu reușesc să dea rezultatele dorite, fără a ști că există și alternative naturale prea pentru a rezolvă această problemă cosmetică des întâlnită. Citește mai departe pentru a afla cum puteți obține un gât tânăr într-un mod natural.

 # Creșterea aportului de vitamina C
Vitamina C este unul dintre cei mai buni antioxidanți naturali. Îl puteți obține fie prin alimente, fie prin suplimente. Cercetările confirmă, de asemenea, faptul căn folosind un hidratant SPF, împreună cu vitamina C, rezultatele pot fi cu adevărat excepționale. Dermatologii recomandă a fi folosit un ser cu acid L-ascorbic pentru absorbția rapidă în piele.

 # Evitați expunerea la soare
Cele mai dăunătoare razele sunt cele ale soarelui, care pot deteriora pielea de pe gât, la fel ca și pielea de pe orice altă parte a corpului. Utilizați de fiecare dată loțiuni sau creme cu protecție solară de cel puțin 30 SPF cu zinc și titan, care inhibă razele UVA și UVB, în mod regulat.

# Exerciții regulate
Antrenament regulat este extrem de benefic pentru suplețea corpului tău. Același lucru este valabil și pentru gât. Fă exerciții regulate care vizează zona gâului. O serie de studii confirmă faptul că persoanele care fac astfel de exerciții de cel puțin două ori pe săptămână au pielea mai elastic și mai suplă. Exercițiile fizice regulate îmbunătățesc circulația și cantitatea de sânge și de oxigencare alimentează mușchii.

 # Suplimente de colagen
Potrivit News-Medical, colagenul este parte a țesutului conjunctiv al pielii, care asigură fermitatea pielii, suplețea și reînnoirea constantă a celuleloracesteia. De asemenea, colagenul este esențial pentru elasticitatea pielii. Este recomandat să luați suplimente de colagen.

# Consumați acizi grași înainte de culcare
Acizii omega-3 și acizii grași omega-6 sunt extrem de benefici pentru îmbunătățirea calității pielii, deoarece aceștia stimulează producția de colagen și aceea de reconstruire a celulelor pielii. Cele mai bune surse ale acestor acizi grași includ somon, sardine, avocado, spanac, semințe de in, semințe de dovleac, etc Cel mai bun moment pentru a mânca aceste alimente este cu patru ore înainte de culcare.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline