starshiners.ro
Lifestyle

Centrul de Transfuzie Sanguină va fi amenajat în Spitalul Filantropia

august 31, 2017
bottegaverde.ro

Două părți din Spitalul Filantropia vor trece în administrarea Ministerului Sănătății în vederea amenajării Centrului de Transfuzie Sanguină București și a Institutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie, conform unui proiect adoptat, miercuri, în unanimitate, de consilierii generali ai Capitalei.

DR. RADU ZAMFIR, DESPRE TRATAMENTUL ȘI SIMPTOMELE CANCERULUI DIGESTIV. CELE MAI RĂSPÂNDITE CANCERE DE ACEST TIP DIN ROMÂNIA

Astfel, părțile respective din imobil vor trece din domeniul public al Municipiului București și administrarea Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București în domeniul public al statului și administrarea Ministerului Sănătății. De asemenea, acestea vor fi declarate bunuri de interes public național.

În expunerea de motive, semnată de primarul general, Gabriela Firea, se arată că solicitarea a venit din partea Ministerului Sănătății. Potrivit raportului de specialitate, cererea ministerului se bazează pe importanța strategică a acestor entități pentru starea de sănătate a bucureștenilor.

Proiectului de hotărâre îi este atașată și o solicitare semnată de ministrul Sănătății, Florian Bodog, care atrage atenția asupra situației critice în care se află infrastructura Centrului de Transfuzie Sanguină.

MEDICUL PSIHIATRU ANAMARIA CIUBARĂ TE ÎNVAȚĂ CE TREBUIE SĂ FACI DACĂ SUFERI DE ANXIETATE! CUM SE MANIFESTĂ TULBURAREA PSIHICĂ ȘI CE O PRODUCE
astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline