watchshop.ro%20
Fashion

Cele mai spectaculoase bijuterii pe care le-ai văzut vreodată! Pot fi cumpărate și în rate!

august 3, 2016
watchshop.ro%20

Imaginația oamenilor nu cunoaște limite! Este și cazul unui producător din Canada care au scos acum pe piață o ediție limitată de inele ce îți vor lua răsuflarea la propriu! Aceste inele sunt atât de spectaculoase, încât nu îți vei putea lua prea curând ochii de la ele! Sunt micro-universuri, realizate din lemn în combinație cu tot felul de materiale, astfel încât să dea senzația unei lumi ascunse în bujuterie. Uite cum arată cele mai tari inele ale momentului!

Aceste inele sunt fabricate în Canada, de o firmă care se numește Secret Wood. Ei sunt cei care stau în spatele acestui concept original, care a prins foarte bine la public. Nu îți rămâne decât să contempli aceste universuri, aceste lumi făcute manual, din lemn.  Nu există două inele la fel, fiecare este diferit și poate fi customizat în funcție de propriile tale preferințe!  Există o mare varietate de lumi încrustate pe aceste inele, fiecare cu detaliile și intrigile caracteristice.inel 1

inel 2

Nici unul dintre inelele  nu seamănă unul cu altul, dar fiecare este minunat și spectaculos în felul lui. Conceptul acestei colecții este de a prezenta micro-peisaje într-o bijuterie sau într-un accesoriu de care femeile nu se despart niciodată. Micro-peisajele sunt fie geizere, fie flori, fie mini-păduri, spectaculoase prin apariție și migala cu care au fost realizate.  De la Blossom Forest la Alpine Wilds, scenele naturale sunt exprimate în cel mai frumos și cel mai artistic mod cu putință.

Bijuteriile care strălucesc în întuneric, la propriu! Tu ți-ai luat un astfel de pandantiv?

Inelele au atras atenția tuturor. Până acum, pagina Secret Wood are 71.000 de likeuri. Inelele pot fi comandate și dacă nu ești din Canada. Prețurile variază în funcție de metalele sau pietrele prețioase pe care le folosesc, cel mai ieftin fiind de 90 de dolari, iar cel mai scump pe undeva pe la 200. Inelele pot fi plătite și în rate, cu 14 dolari pe lună.

 

iarena.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline