orange.ro
Lifestyle

Cele mai rele zodii de femei! Uite ce sunt în stare să îți facă

iunie 14, 2016
zenda.ro

Potrivit trăsăturilor generale, sunt trei zodii care devin periculoase atunci când sunt enervate sau mai rău, sunt periculoase de la mama-natură, fără ca tu să faci ceva pentru a le zgândări. Ele vor reacționa mereu cu ceartă, egoism și vor fi în stare să calce pe cadavre pentru a-și atinge scopul. Care sunt aceste trei zodii? Afli citind materialul de mai jos! Vezi dacă te numeri printre ele!

Citește și: El poate deveni milionar! Cel mai de succes bărbat din zodiac. Cu el vor toate femeile să aibă o relație

Femeile care au următoarele zodii se pare că sunt cele mai rele femei ale zodiacului. Nici măcar nu trebuie să faci ceva pentru a le stârni, pentru că ele au sămânța de ceartă deja plantată genetic. Se vor certa din orice, vor spune orice și nu prea au scrupule atunci când vine vorba de a-și apăra propriile interese.

Capricorn

Femeia Capricorn este rea, așa spune zodiacul. Este rece, impasibilă și dispusă să apere propriile interese cu prețul vieții. Dar nu al ei, ci al atora. Este foarte egoistă din fire, iar asta se vede imediat într-o discuție puțin mai aprinsă. Foarte rar acționează pentru a-i ajuta pe alții și de cele mai multe ori are o replică usturătoare pentru orice. Păzește-te atunci când o ai prin preajmă, pentru că are puterea cuvântului și de cele mai multe ori, ceea ce spune se adeverește. Încearcă să nu o superi, pentru că odată ce faci asta, nu mai este cale de întors.

Pești

Femeile din această zodie sunt destul de alunecoase, după cum le spune și numele- Pești. Ele se vor da după tine, vor înota duse de curent, până la un punct. Atunci când nu le mai convine asta sau cred că nu este benefic pentru ele să facă asta, se vor schimba brusc și vor întoarce moneda. Iar pe tine, te vor face să te îndoiești de cuvântul lor, tocmai pentru că sunt schimbătoare. În general, femeia Pești nu se teme de ceartă, ba chiar adoră să se afle într-un mediu care îi hrănește această dorință nativă de a se certa și de a demonstra lucruri. Mare atenție cu ea, pentru că poate deveni foarte periculoasă.

Scorpion

Acul Scorpionului este periculos. El va înțepa ori de câte ori va fi nevoie. Mai ales dacă femeia Scorpion va simți că este atacată, fie numai printr-un singur cuvânt. Brusc devine aricioasă, își șterge zâmbetul de pe buze și înțeapă suficient de adânc încât să o ții minte. Femeia din această zodie nu face niciun compromis, iar atunci când are ceva în minte, va face orice pentru a-l duce la bun sfârșit, cu sau fără ajutorul celorlalți. Are o putere de convingere mare, iar deviza ei este: ”scopul scuză mijloacele”.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline