starshiners.ro
Health

Cele mai mari ispite pentru femei și bărbați. De ce înșelăm?

martie 5, 2016
inselat
bottegaverde.ro

Multe cupluri se destramă din cauza infidelității, iar ispitele sunt la tot pasul. Motivele pentru ca îți înșeli partenerul sunt multe, motiv pentru care atât femeile, cât și bărbații sfârșesc în pat cu altcineva.

Acasă te cerți cu iubitul, iar colegul de serviciu îți face ochi dulci? Ei bine, poate fi o ispită pe măsruă, iar femeile, de multe ori, nu mai țin cont de nimic și aleg … colegul, care, nu-i așa, se dovedește a fi și cel mai bun prieten. O greșeală, zic ele, la final, dar până atunci se bucură de … scurta aventură. Majoritatea relațiilor formate astfel sfârșesc la fel de prost. Dar niciodată nu se știe …

Relația devine monotonă, începi să te uiți la filme XXX și , de ce nu, încerci și schimbul de parteneri, spui că este doar o perioadă, însă s-ar putea să-l schimbi de tot. Orice este nou în viața noastră pare interesant, însă la final ne dăm seama că totul a fost o iluzie.

Sexul în grup sau cu o persoană de același sex. Pare incitant, multe femei îl încearcă, totodată și bărbații, însă nu este cel mai bun lucru din viața ta. Gândește-te dacă realmente îți dorești asta.

O altă dorință ascunsă de-a femeilor este aventura de-o seară. Aveți grijă, o aventura de-o seară vă poate lăsa singure pentru mult timp. Nu riscați o relație de mai mulți ani pentru trei ore de sex.

Te gândești cu nostalgie la fostul iubit, crezi ca nu v-ați încheiat toate socotelile, însă o dată ce v-ați despărțit, n-are sens să mai vorbiți despre voi după cinci ani. E clar că între timp v-ați schimbat, aveți alte priorități, altă viață.

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline