orange.ro
Lifestyle

Cele mai malefice patru zodii. Tu unde te încadrezi?

februarie 12, 2016
zodiac elli.ro
zenda.ro

Nu toți suntem buni și prietenoși, iar drept dovadă stau aceste zodii. Vă prezentăm patru dintre cele mai machiavelice semne zodiacale.

Pe primul loc se află SCORPIONUL, care nu suportă să fie contrazis sau ca cineva să își permită să prezinte o realitate diferită de cea pe care ei o au în minte. Sunt de cele mai multe ori misterioși și le place să se joace cu mințile oamenilor. Mai mult, scorpionii se bucură fără remușcări când ceilalți au probleme, în special dacă sunt persoane cu care au avut o altercație, ceva de împărțit, indiferent de cât de minoră a fost chestiunea. Sunt, de asemenea, persoane lăudăroase și se consideră foarte deștepte .

Zodia Scorpion Elli.ro

Zodia Scorpion Elli.ro

RACUL ocupă locul doi în topul celor mai periculoase zodii. Au o răutate naturală, nativă, se victimizează mereu și obține atenția celor din jur prin acest fapt și știe foarte bine cum să-i convingă pe oameni că sunt persoane simple, pacifiste, cu intenții bune, când de fapt au planuri diabolice pe care nimeni vreodată nu ar avea cum să le deconspire.

Zodia Rac Elli.ro

Zodia Rac Elli.ro

Cei mai lăudăroși dintre toți sunt LEII, care atât de mult vorbesc despre ei și cât sunt de perfecți încât mereu îi fac pe cei din jur să se simtă inferiori. De asemenea, leul se crede cel mai frumos, cel mai deștept și perspicace în orice.

Zodiac Leu Elli.ro

Zodiac Leu Elli.ro

Fecioarele sunt pe ultimul loc în clasament, însă nu de ignorat. Sunt cunoscute pentru ironia, lipsa de tac și spiritul critic, care le fac să-și piardă mințile. Cei din acest semn zodiacal sunt mereu cu garda sus , indiferent de situație, că este nevoie sau nu. Și pentru că urăște ipocrizia și falsitatea, la cel mai mic semn de lipsă a sincerității, atacă.

Zodiac Fecioara Elii.ro

Zodiac Fecioara Elli.ro

 

 

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline