starshiners.ro
Lifestyle

Cele mai ciudate feluri de mâncare! Iată ce consumă la micul dejun oameni din diferite țări ale lumii

mai 13, 2016
bottegaverde.ro

Poți să îți dai seama din ce țară este cineva în funcție de micul dejun pe care îl ia. Dacă este unul mai copios, care include fasole și cârnați, este clar că este englez. Dacă are fulgi de porumb și ceva felii cu pateu vegetal, înseamnă că este din Australia, de exemplu. Fiecare țară are specificul ei atunci când vine vorba de micul dejun. Iată ce se mănâncă în diferite țări, la primele ore ale dimineții!

Australia 

Australienii nu prea se omoară după mic dejun-uri copioase. Lor le place mai light. Se mulțumesc cu fulgi de porumb și ceva felii de pâine prăjită, peste care pun gem sau orice altceva tartinabil. Un pahar de suc proaspăt și cam atât.

mic dejun australia

Brazilia

Micul dejun la brazilieni nu este copios, dar este foarte sănătos, constând în fructe exotice, în primul rând, servite alături de pâine prăjită și șuncă presată. Un fel de prosciuto melone al italienilor, dacă ar fi să facem comparație. Nu s-a demonstrat încă dacă fundul bombat al braziliencelor ține și de micul dejun pe care îl consumă.

brazilia

Anglia

Englezilor le place consistența la micul dejun. Ceea ce noi am considera mult prea greu pentru primele ore ale dimineții, la ei a devenit deja tradiție. Micul dejun englezesc are ouă, fasole, cârnați, bacon, ciuperci și roșii, servite pe un platou imens, de regulă. Nu știm cum ar putea să se mențină supli, în aceste condiții, dar avem încredere că pot reuși.

anglia

Columbia

Celor din Columbia le plac supele la micul dejun. Supele cu ou, în care mai pun și puțin lapte. Nu știm ce gust ar putea avea această supă, dar nu prea suntem dispuși să o încercăm, momentan.

columbia

Germania

După cum era de așteptat, micul dejun al germanilor este și el destul de greoi. Ei servesc cârnați, câteva ouă fierte, ceva pâine și o cafea sau un ceai. Bănuim că organismul s-a obișnuit deja cu aceste alimente, care pentru alții sunt considerate destul de consistente, mai ales pentru micul dejun.

germania

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline