starshiners.ro
Diet and Fitness

Cele mai bune ceaiuri pentru scăderea în greutate! Iată ce trebuie să consumi dacă vrei să slăbești sigur și ușor!

aprilie 28, 2016
bottegaverde.ro

Dacă vrei să slăbești fără diete și fără a renunța la alimentele tale preferate, iată câteva variante de ceaiuri care te pot ajuta în acest sens. Sunt cele mai bune soluții pentru detoxifiere și cele mai la îndemână, totodată! Iată care sunt ceaiurile pentru slăbit recomandate de specialiști!

Ceai verde

Înainte de un antrenament sau de setul tău zilnic de exerciții, bea o ceașcă de ceai verde. Recent, într-un studiu ce s-a desfășurat pe o perioadă de 12 săptămâni, participanții care au băut 3-4 cești de ceai verde pe zi și s-au antrenat timp de 25 de minute, au slăbit cu 2 kilograme mai mult decât cei care nu au consumat acest tip de ceai. Fiind bogat în antioxidanți și în alte substanței, ceaiul verde dizolvă grăsimea de pe stomac rapid și accelerează capacitatea ficatului de a transforma grăsimea în energie pură.

Ceai Oolong

Supranumit și ”Dragonul negru”, ceaiul de Oolong este bogat în nutrienți și substanțe care te vor ajută să slăbești cât ai clipi! El ajută la scădarea în greutate, accelerând capacitatea organismului de a metaboliza lipidele. Un stiudiu efectuat recent a demonstrat faptul că persoanele care beau acest tip de ceai pierd aproape 3 kilograme în 6 săptămâni. Merită încercat dacă vrei să arăți impecabil în această vară!

Ceai de mentă

Nu ai fi crezut că ceaiul de mentă te poate ajuta vreodată să slăbești. Îl foloseai până acum doar pentru a te relaxa. Însă se pare că are un aport și la slăbit, inhibând apetitul pentru mâncare. Tot un studiu a scos în evidență faptul că dacă consumi ceai de mentă poți ajunge să pierzi până la 3 kilograme în decurs de o lună. Adaugă și câteva picături de ulei de mentă pe pernă sau aprinde o lumănare cu mentă, dacă vrei să umpli încpărea de miresme pentru…slăbit.

Ceai alb

Ceaiul alb este uscat natural, în lumina soarelui, ceea ce face să fie mai puțin procesat decât alte tipuri de ceai. Este o sursă bogată de antioxidanți și se pare că blochează formarea țesutului adipos, datorită ingredientelor pe care le are. Dacă există dietă cu ceai, atunci dieta cu ceai alb este cea pe care o poți încerca atunci când vrei să slăbești. alături de alimentația corectă, bineînțeles.

 

 

 

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline