starshiners.ro
Health

Cele mai bizare lucruri despre sex

martie 7, 2016
sex
bottegaverde.ro

Când vine vorba de sex, oamenii sunt foarte inventivi și deși țin pentru ei anumite aspecte, se întâmplă să aflăm detalii picante despre obiceiurile semenilor noștri.

Sunt totuşi multe chestii bizare în lume, atunci când începem să vorbim despre sex şi ce presupune acesta. Noi îţi vom prezenţa câteva curiozităţi pe care le poţi întâlni peste tot lume.

Spre exemplu în India jucăriile sexuale sunt interzise. Cum îşi dau seama autorităţile că le foloseşti? Ei bine, nu ai de unde să le cumperi pentru că e interzisă comercializarea lor. Culmea culmilor e că pentru această ofensă poţi faci de la 2 ani până la 5 ani de zile de puşcărie! Şi puşcăriile din India nu-s chiar un loc în care vrei să te afli…

Un studiu efectuat la nivel mondial arată că educaţia sexuală variază foarte mult de la o ţară la altă. Nemţii încep să afle despre sex pe la 11 ani, pe când cei din Vietnam de-abia la 16 ani primesc informaţii privind siguranţă împotriva bolilor cu transmitere sexuală. Continuarea citește-o pe lyla.ro.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline