starshiners.ro
Health

Cel mai bun remediu împotriva constipației! Este un laxativ natural, care te ajută să elimini toxinele!

iulie 11, 2016
bottegaverde.ro

Constipația este o problemă de sănătate frecventă, care este cauzată de diverși factori, incluzând vârsta, alimentația necorespunzătoare, lipsa activității fizice, lipsa de vitamine, un aport insuficient de apă, lipsa de fibre și altele similare. Mai mult decât atât, constipație poate apărea, de asemenea, ca urmare a unei afecțiuni medicale și în acest caz, ar trebui să se consulte de urgență medicul. Dar există un remediu pentru constipație. Știți care este acesta?

Statisticile au arătat că fiecare al 10-lea individ suferă de circulație neregulată a intestinului și acest remediu natural poate fi o soluție eficientă la această problemă. Experții medicali din Quebec au găsit un remediu pentru acest blocaj, care poate trata în mod eficient constipație. Acest laxativ natural a vindecat un număr foarte mare de persoane care sufereau de constipație gravă.

Prepară această rețetă rapidă de gem de prune dacă vrei să scapi de constipație. Uite de ce ai nevoie!

Ingrediente:

  • 150 g curmale fără sâmburi (1 ceașcă)
  • 150 g prune (1 cană)
  • 5 căni de apă care este fiartă

Instrucțiuni:

Se taie curmalele și prunele în bucăți mici și se adaugă apoi în apă clocotită. Gătiți până când amestecul devine dens. Rețeta este gândită pentru 20 de porții de o lingură. Acesta poate fi consumat de către oricine, indiferent de vârstă. Puteți să-l consumați chiar la micul dejun. De exemplu, puteți să-l adăugați în cana de iaurt sau îl puteți combina cu cereale sau cu orice doriți.

Prunele sunt o sursă excelentă de fibre. De asemenea, ele sunt bogate în sorbitol, care are capacitatea de a slăbi și de a alina constipația în doar câteva ore. De asemenea, puteți pune mai multe prune uscate într-un pahar cu apă și să șe lăsați peste noapte. Consumați prunele în dimineața următoare.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline