starshiners.ro
Health

Ceaiul miraculos care te scapă de picioarele umflate! Este demonstrat științific că are efect!

august 11, 2016
bottegaverde.ro

În acest articol vom arăta cum să faceți cel mai puternic ceai, care vă va ajuta să tratați și să preveniți picioarele umflate în mod natural. Dar, înainte de a începe cu acest articol, ar trebui să știi că atât bărbatul cât și femeile pot fi afectați de această problemă estetică și de sănătate. Experții medicali susțin că picioarele umflate pot fi cauzate de mai multe motive, cum ar fi: efectele secundare ale unor medicamente, sindrom premenstrual, sarcină, slabă circulație, consumul de alimente procesate, consumul de alimente bogate în sare. Dacă vă confruntați cu frecvent cu picioarele umflate, acest lucru ar putea fi un semn de avertizare că ar trebui să vizitați imediat un medic.

În primul rând, trebuie să știți că experții spun că umflarea picioarelor nu este dăunătoare, dar este incomodă. Dacă observați că un picior este umflat mult mai mult decat celălalt sau că fața ta este umflată, vă rugăm să apelați la medic, deoarece cauza ar putea fi un cheag de sânge. Cel mai bun mod de a trata este de a trata acest simptom sau această afecțiune sunt ceaiurile de plante. Există un singur ingredient care are efect în acest caz, iar acest ingredient este…pătrunjelul!

Cum să slăbești jumătate de kilogram pe zi? Rețeta care a ajutat mii de femei din România!

Un studiu recent a descoperit că pătrunjelul acționează ca un diuretic prin inhibarea excesului de sodiu și de potasiu, care influențează procesul de osmoză și creșterea fluxului de urină. Ar trebui să știi, de asemenea, că această plantă super-sănătoasă este bogată în potasiu și poate crește nu numai fluxul urinar, dar, de asemenea, duce la scăderea tensiunii arteriale

Iată ce trebuie să știți – celebrul Dr. John R. Christopher spune că ar trebui să încercați cu siguranță acest ceai de pătrunjel. Acesta vă va ajuta să tratați și să preveniți această problemă estetică și de sănătate. De asemenea, el spune că ar trebui să beți cel puțin doi litri de ceai pătrunjel pe zi, pentru a obține cele mai bune rezultate din acest tratament. Acest ceai este foarte simplu și ușor de făcut. În primul rând, trebuie să tai tulpinile și frunzele de pătrunjel. Apoi, ar trebui să puneți ¼ cană de pătrunjel tocat într-un recipient de infuzat. Turnați peste pătrunjel  o cană de apă fiartă. Lasă-l timp de 5 minute. Puteți adăuga ghimbir, lămâie sau miere – pentru a îmbogăți gustul.

De asemenea, ar trebui să știți că dacă doriți să obțineți cele mai bune rezultate din acest ceai de pătrunjel, atunci ar trebui să-l consumați în timp ce este încă cald.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline