starshiners.ro
Beauty Tips

Ce uleiuri esențiale să folosești pentru față și corp?

martie 29, 2016
Spa
bottegaverde.ro

Uleiurile esențiale sunt recomandate pentru ten. Însă nu orice tip de ulei esențial are efecte benefice asupra tenului. În general, uleiurile ușoare, care nu sunt încărcate, pot face minuni odată aplicate pe ten. Sunt bine primite și cele mai grele, dar nu folosite în exces. În funcție de tenul pe care îl aveți și de problemele pe care vreți să le rezolvați, există o serie de uleiuri recomandate în îngrijirea lui.

Uleiurile esențiale sunt 100% naturale și aduc numai beneficii tenului. Este recomandat ca atunci când mergeți să le cumpărați, să nu vă zgârciți la preț, cu cât sunt mai scumpe, cu atât mai bine. Înseamnă că sunt făcute din ce trebuie. Atenție când le luață, să nu le confundați cu uleiurile de aromaterapie, care nu sunt naturale și care au ca principal scop…evaporarea. Cu toate că sunt uleiuri care pot fi folosite în ambele scopuri, este bine să nu le confundați.

Uleiul esențial de tămâie

Este perfect pentru piele, mai ales pentru un ten matur, care deja a început să îmbătrânească. De ce este perfectă tămâia? Pentru că anihilează ridurile și este perfectă pentru vindecarea pielii. Este adevărat, uleiul de tămâie nu miroase chiar atât de frumos, dar având în vedere ce face tenului, nici nu contează cum miroase. Uleiul de tămâie poate fi întins pe față în cantități foarte mici(o picătură, două) sau poate fi dizolvat într-o cremă de zi sau de noapte pe care o folosiți. Îi va potența efectul cu siguranță, iar tenul vostru va fi unul cu adevărat tânăr!

Uleiul de lavandă

Ueiul de lavandă este profund relaxant și antiseptic. Poate fi folosit diluat în apă, ca și spray pentru o față iritată sau poate fi folosit în starea lui naturală, nediluat. Timup de acționare este unul destul de scurt, așa că dacă aveți probleme la nivelul pielii, cum ar fi roșeață, iritații, cuperoză, este uleiul pe care este recomandat să îl folosiți.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline