starshiners.ro
Beauty Tips

Ce tunsoare să porți în funcție de forma feței

februarie 17, 2016
tunsoare elli.ro
bottegaverde.ro

Cunoscutul hair-stylist Cristi Pascu subliniază că este indicat să alegem tunsoarea și coafura părului în funcție de forma feței. Astfel se face că anumite tunsori avantajează sau, din contră, dezavantajează, iar un bun hair-stylist va ști întotdeauna ce i se potrivește clientei sale.

„Avem, în cele mai multe ocazii, de a face cu fețe rotunde, ovale sau pătrate. Pentru fiecare în parte există tunsori și coafuri potrivite. În cazul celor rotunde, încercăm să mascăm rotunjimea aplicând mai mult volum în partea superioară, astfel încât fața să pară mai alungită. Mai putem apela la o tunsoare asimetrică. În acest caz, se va acoperi una din părțile laterale ale feței, reducând din rotunjimea acesteia. Femeile cu fața ovală pot fi considerate cele mai norocoase. Asta deoarece cam orice tip de tunsoare le avantajează. Ele pot alege și breton și multe coafuri care le vor veni de minune. În cazul feței pătrate, este binevenită tunsoarea scurtă. Spre exemplu, bob-ul asimetric, tocmai prin faptul că atenuează forma pătrățoasă. Este de evitat bobul drept, până la nivelul maxilarelor, ori cele foarte scurte”, explică hair-stylist-ul Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentați hair-styliști din România, inițiatorul concursului Cel mai bun hair-stylist din Romania și al Academiei de Coafură ce îi poartă numele, ambele proiecte bucurându-se de mare succes.

Cristi Pascu & Guy Tang ~ cel mai tare colorist din SUA

Cristi Pascu & Guy Tang ~ cel mai tare colorist din SUA

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline