starshiners.ro
Health

Ce alimente trebuie să mănânci ca să ai o viață sexuală bună

martie 5, 2016
alimente viata sexuala
bottegaverde.ro

Viața sexuală este foarte importantă, iar de cele mai multe ori chiar contează ce alimente consumăm, deoarece acestea influențează direct libidoul şi sănătatea sexuală.

Cartofii dulci n-ar trebui să lipsească din alimentație, însă, totuși, să nu exagerăm cu ei. Aceste legume conțin potasiu, care echilibrează tensiunea arterială din cauza căreia apare disfunţia erectilă.

Rodia este, de asemenea, un aiment minune, care ajută organismul, ajutăcirgulația sângelui, în special în zona genitală, dar și dacă vă confruntați cu disfuncţii erectile.

Varza de Bruxelles este bogată în antioxidanți, însă cel mai mare beneficiu îl aduce indole-3- carbinol, substanţă care reduce nivelul de estrogen din corp şi creşte libidoul la bărbaţi.

Semnițele de dovleac conţin zinc, un mineral care contribuie la îmbunătăţirea vieţii sexuale

Merele se numără printre fructele minune. Un măr pe zi aduce beneficii uluitoare asupra organismului. Merele conțin quercetină, un tip de flavonoid care ajută la prevenirea şi tratarea cancerului de prostată.

Merișoarele conțin multe votamine, printre care și vitamina B, care are un rol important în echilibrul hormonal, dar și vitamina C, care îmbunătăţeşte viabilitatea spermatozoizilor.

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline