starshiners.ro
Lifestyle

Ce spune poziția în care dormi despre relația ta?

aprilie 18, 2017
bottegaverde.ro

Sigur nu știai că poziția în care dormi spune multe lucruri despre relația cu iubitul tău. Atunci când dormim, subconștientul preaia controlul, iar atunci, oamenii sunt destul de sinceri, astfel, de cele mai multe ori, limbajul trupului îi trădează și dezvăluie lucruri pe care în realitate nu le recunosc. Poziția în care dormi cu partenerul tău de viață descrie în ce punct al relației te afli.

PIRAMIDA STILULUI DE VIAȚĂ: CARE SUNT CELE MAI NOCIVE ȘI CELE MAI SĂNĂTOASE ALIMENTE PE CARE LE CONSUMĂM?

 Poziții diferite

Dacă tu și partenerul tău dormiți în părți diferite ale patului și nu apropiați înseamnă că aveți nevoie de spațiu în relația voastră. Dacă acest tip de somn se întâmplă ocazional, asta înseamnă că doar aveți nevoie de un somn bun și liniștit.

Poziția crabului

Această poziție înseamnă că partenerii au nevoi diferite. Ambii au plăceri diferite și le plac lucruri diferite în relația lor: unul are nevoie de spațiu, altul de mai multă intimitate.

Dormi pe umărul lui

Dacă femeia doarme pe umărul bărbatului ei, acest lucru înseamnă că este dependentă de el. Dacă ești așa, trebuie să înveți cum să trăiești fără el și să fii mai independentă.

Față în față

Această poziție este cunoscută ca și ” concersație pe pernă”, deoarece exprimă contactul bun și conversația pe care o au partenerii.

Poziția romantică

Această poziție înseamnă că bărbatul stă pe spate, iar femeia stă pe pieptul lui. De obicei, acest lucru se întâmplă când relația este una proaspătă, nouă sau chiar mai veche, dar cu dragostea aprinsă.

Îndrăgostiții independenți

Partenerii stau față în față și îți împleticesc picioarele timp de câteva minute până când adorm. Acest lucru semnifică faptul că genul acesta de cuplu este independent, intim și sexual activ.

El este lingurița mică

Această poziție arată că bărbatul are nevoie de dragoste și afecțiune

Ea este lingurița mică

Dacă femeia este lingurița mică, aceasta este iubită și protejată de partenerul ei.

Spate în spate

Atunci când spatele partenerilor se atinge, partenerii sunt intimi, relaxați și confortabili în relația lor.

Spate în spate, fără atingeri

Atunci când partenerii stau spate în spate fără să se atingă înseamnă că este dragoste și conexiune în relația lor, însă sunt independenți.

REMEDII PENTRU A PREVENI LĂSAREA SÂNILOR ȘI MENȚINEREA LOR RIDICAȚI

FOTO: PEXELS.COM

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline