starshiners.ro
Beauty Tips

Ce să faci atunci când rujul tău preferat se topește! Sfaturi care îți salvează cosmeticele!

iulie 14, 2016
bottegaverde.ro

Ai lăsat rujul preferat în suportul de pahar de mașină și s-a topit de la căldură. Sau batonul corector de încredere s-a rupt fix de la jumătate. Nu le arunca încă. Iată câteva sfaturi utile pentru a redresa produsele cosmetice preferate care te vor scuti de investiții în plus!

Ruj
Reatașati ușor bucata de ruj care s-a rupt la resul rujului. În continuare, aprindeți o brichetă și plimbați-o pe zona de îmbinare, pentru a lipi cele două bucăți. Puneți rujul în frigider timp de o oră pentru a finaliza acțiunea.

Dermatograf
Dacă aveți ceva timp, puneți dermatograful în frigider peste noapte pentru a-l face să se întărească din nou. Dar, dacă sunteți pe grabă și aveți nevoie să îl folosiți, atunci puteți pune creionul într-un pahar cu gheață și veți obține un efect similar în timp scurt. Nu vă faceți griji, stratul ceros va proteja lemnul, așa că nu se va întâmpla nimic rău cu dermatograful.

Citește și Două rețete de băuturi care topesc grăsimea și accelerează digestia. Încearcă-le acum!

Blush cremă
Se adaugă câteva picături de soluție salină în produs/pigment și se amestecă cu o scobitoare. Acest lucru  va conferi din nou consistența cremoasă a produsului, fără a compromite culoarea.

Anticearcăn
Dacă este un baton, îl puteți redresa similar cum ați făcut cu rujul. Dacă este o paletă, neteziți suprafața cu spatele unei linguri și puneți-l în frigider timp de o oră. Și uite așa s-a rezolvat problema!

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline