orange.ro
Lifestyle

Ce s-a întâmplat după ce o femeie a pus un prosop ud în geam

mai 24, 2016
zenda.ro

A pus un prosop ud în fereastră, însă ce s-a întâmplat nimeni nu bănuia. Vestea s-a răspândit în toată zona, iar femeia care a pus în aplicare acest lucru nu știa cui să mai povestească. În acest articol veți descoperi șase trucuri care vă vor face viața mai ușoară, așa cum s-a întâmplat și cu persoana care a pus prosopul în geam. Vara se anunță a fi una sufocantă, iar noi trebuie să fim pregătiți pentru a înfrunta căldura, însă cu metode naturale, care nu fac rău, ba din contră.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre tatuajele cu henna! Sigur vrei să-ți mai faci?

Pune o pilotă în frigider

Poate sună ciudat, însă funcționează! Întotdeauna căutăm partea rece a lenjeriei, pilotei sau păturii, însă de ce nu am putea să le avem pe amândouă? Dacă răcești pătura vei avea peste noapte o parte călduroasă și una rece. În zilele de vară vei fi foarte fericit și te vei simți foarte bine.

Cuburi de gheață în fața ventilatorului

Dacă dorești să ai camera rece înainte de culcare, atunci ideal ar fi să pui câteva cuburi de gheață în fața ventilatorului, iar temperatura camerei va scădea considerabil. Astfel vei reu/i să ai și un somn lin. Asta ne dorim cu toții, nu?

caldura

Eliminați sursele de căldură din cameră

Dacă nu doriți să aveți o noapte incendiară, atunci ar fi bine ca până a doua zi să vă lipsiți de electronice, mai ales dacă ele sunt puse la încărcat. Acestea transmit radiații care cu timpul nu fac bine organismului.

Pune un prosop ud în geam

Căldura creează probleme serioase, iar când temperaturile ajung la aproape 40 de grade seara somnul este aproape imposibil de dobândit. Pentru a scăpa de căldura de afară, vă învățăm un truc special care vă va răcori pe parcursul nopții fără să aprindeți aerul condiționat. Ei bine, probabil nu știați, însă dacă puneți un prosop ud în fereastră veți avea răcoare în cameră întreaga noapte. acest truc funcționează ca un aer condiționat natural, care nu îmbolnăvește și nu dă dureri de cap.

Baie rece pentru picioare

Dacă îți vei pune picioarele în apă rece vei simți o eliberare, deoarece apa rece stimulează circulația sângelui și, de asemenea, te va ajuta să dormi mai liniștit. Întregul corp va scăpa de oboseală și întegul corp va fi mai relaxat.

Șosete umede

Probabil veți spune că acest truc nu este tocmai bun, însă în verile călduroase, șosetele umede te vor răcori. Pune șosetele în congelator înainte de somn, iar apoi le pui în picioare. Te vei simți mult mai bine!

Citește și: Totul despre Lifestyle

 

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline