starshiners.ro
Lifestyle

Ce nu trebuie să-ți lipsească din bagajul pentru mare! Sfaturi pentru un concediu reușit

iunie 17, 2016
bottegaverde.ro

Dacă ți-ai stabilit deja concediul pe acest an sau pur și simplu vrei să scapi de căldura apăsătoare din orașele mari, un weekend la mare îți va face bine cu siguranță. Dar pentru a avea un concediu perfect, trebuie neapărat să îți pui în bagaj următoarele lucruri! Nu poți trăi fără ele la mare și te vor ajuta să te protejezi de eventualele radiații solare!

Citește și: O metodă inedită prin care scapi de toate emoțiile negative!

Ți-ai luat rochiile preferate și sandalele comode, chiar și trusa de make -up, în care ai pus toate produsele poibile, pentru a te asigura că totul va fi în regulă. Înainte de a ieși pe ușă, verifică dacă ai în bagaj și următoarele lucruri, ele sunt cheia succesului atunci când vine vorba de vacanțe reușite.

Pălării

O pălărie sau o șapcă ar trebui să ai în bagaj atunci când pleci la mare. Cu siguranță vei sta foarte mult la soare, așa că este indicat să îți protejezi și părul, dar și pielea capului de razele puternice. Dacă nu ai așa ceva, poți salva cu o eșarfă din materiale naturale, pe care să o transformi în turban.

Rochie sau bluză de in

Rochia sau bluza de in sunt un must dacă te duci la mare. Sau orice fel de material natural, mai puțin mătasea. Ele te protejează de razele ultraviolete și îți mențin și o temperatură constantă a corplui. Vezi ca materialul să nu fie foarte bătut, pentru a permite vântului să treacă prin el.

Loțiunea de plajă

Nu poți pleca la mare fără loțiune de plajă. Nu te zgârci în ceea ce privește prețul ei, cumpără ce e mai bun pe piață, pentru că în acest fel te asiguri și că te protejează așa cum ar trebui.

BB Cream

Cu siguranță nu vei folosi fond de ten atunci când te duci în club sau când ieși seara cu prietenii, pentru că are o consistență prea grea pentru vară. Alege un BB Cream, care pe lângă faptul că hidratează, și acoperă ce este de acoperit pe față. Partea bună este că BB Cream-ul este mult mai lejer, iar tenul tău va putea să respire.

Soluție anti-țânțari

Nu pleca de acasă fără a la o loțiune/pray anti-țânțari. Îți vor da de furcă, mai ale seara, când vrei să te bucuri de o discuție frumoasă la mal de mare. Sunt și brățări care au același efect, sunt mai ușor de purtat, iar efectul este același.

Produse de îngrijire a părului

Ține minte că aerul sărat de la mare îți poate dezordona puțin firul de păr, care poate deveni rebel. Ai grijă să ai cu tine produse de îngrijire a părului, ser de păr, produse de îngrijire a vârfurilor, orice te poate ajuta să îl protejezi și să îl ordonezi.

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline