orange.ro
Lifestyle

Ce menire spirituală ai în funcție de zodie?

aprilie 4, 2016
menire spirituala
zenda.ro

Fiecare om se naște cu o menire sau un scop în viață, pe care le descoperă întotdeauna la momentul potrivit, în funcție de alegerile pe care le face și situațiile în care îl aduce viața. Acest lucru se întâmplă prin conștientizare sau pur și simplu prin acea intuiție de a ști ca trebuie să faci ceva anume, într-un moment anume. Sunt oameni meniți să fie vindecători,  profesori, artiști, să îi ajute pe alții sau să  lucreze cu copiii. De cele mai multe ori, menirea în viață o conștientizezi atunci când vezi că un șir de așa zise coincidențe te conduc către o anumită activitate, de pe urma căreia simți o a satisfacție spirituală imensă.

Menirea spirituală poate fi un loc de muncă sau total diferită de locul de muncă. Este modul prin care tu îi ajuți pe ceilalți oameni să se dezvolte spiritual. Zodia pe care o ai te poate ajuta să te orientezi legat de menirea ta spirituală. Iată ce trebuie să știi legat de menirea ta, în funcție de zodia pe care o ai.

Berbec

Primii din zodiac, cei din această zodie au o menire nobilă, aceea de a duce creația divină mai departe,  de a-i face pe oameni conștienți de creația divină  prin ceea ce fac, prin acțiunile lor. Cei care își îndeplinesc menirea vor primi darul respectului de sine.

Taur

Taurii, zodii de pământ,  au puterea de a preface sămânța în substanță, de a concretiza.Tema lor este răbdarea, iar lecțiile ce se vor ivi de-a lungul vieții vor avea legătură cu aceasta. Ei vor continua ceea ce au început Berbecii. Puterea lor este mare, iar ei vor deveni treptat conștienți de asta. Vor duce la bun sfârșit ceea ce au început, fără a se răzgândi. Ei au puterea de a nu depinde de alții.

Gemeni

Gemenii au meteahna întrebărilor fără răspuns, doar pentru a-i ajuta pe ceilalți să înțeleagă și să conștientizeze anumite lucruri. Ei pot fi considerați ca adevărați temerari în acest domeniu. Când ai un Geamăn lângă tine, ai încredere că  te poate ajuta să îți răspunzi la anumite întrebări și îți poate oferi răspunsuri la problemele tale. Ei sunt deținători de cunoaștere,  pe care o vor dobândi din ce în ce mai mult în funcție de cât de mult își duc la îndeplinire menirea.

Rac

Racii sunt responsabili cu emoția.  Ei îi vor ajuta pe ceilalți să își descopere și manifeste emoțiile, să sape adânc pentru a le descoperi.  Este menirea lor în viață,  o menire dificilă,  dar cu satisfacții mari. Darul pe care îl primesc pentru asta este cel al căsătoriei, ei fiind foarte familiști.

Leu

Tema Leului este mândria. El se va lupta pentru a o ține în control și pentru a o accepta, în primul rând. El este responsabil de a arăta  celorlalți creația divină, de a o face cunoscută.  Dacă nu își duce misiunea la bună îndeplinire sau o va face superficial, ei vor atrage disprețul celorlalți. Leul este înzestrat cu noblețe ieșită din comun.

Fecioara

Ele au menirea de a cerceta, de a afla și de a găsi lucruri. Mai mult, de a urmări destinele oamenilor și  de a-i ghida, de a le arăta când greșesc. Prin ele, creația poate atinge perfectiunea. Răsplată este puritatea gândirii.

Balanță

Misiunea lor este de a-l ajuta pe om să fie conștient de îndatoririle sale față de ceilalți. Așa, el  capătă deprinderea de a descoperi fața ascunsă a acțiunilor sale. Pentru îndeplinirea misiunii personale, va fi răsplătit cu dragoste.

Scorpion

Scorpionul are poate cea mai dificilă misiune dintre toate,  care vine și cu un dar, acela de a citi gândurile oamenilor și de a pătrunde în mințile. De cele mai multe ori, el va trebui să păstreze tăcerea asupra descoperirilor pe care le face.

Săgetător

El aduce bucurie în viața semenilor. Îi poate face pe ceilalți să râdă și să se simtă bine, indiferent de situație. Săgetătorul le va aduce speranța celorlalți, emanând fericire prin toți porii. Ei vor avea multe încercări în viață, dar vor reuși să treacă cu brio peste ele.

Capricorn

Capricornul este obișnuit cu munca. El are datoria de a-i învăța pe ceilalți cum să facă  asta și cum să o facă eficient.  Misiunea lui este grea, dar va reuși să treacă peste toate impedimentele. Întotdeauna va fi un exemplu de urmat pentru ceilalți.

Vărsător
Ei sunt vizionari și pot schimba lumea prin viziunile pe care le au. Odată cu asta, vor veni și responsabilitățile. Se poate întâmpla ca asta să le aducă și foarte multă singurătate. Eforturile nu vor fi în zadar și vor primi răsplată pentru eforturile lor.

Pești
Au cele mai dificile misiuni de viață. Vor cunoaște suferința,  dar asta îi va ambiționa și mai mult. Vor învăța compasiunea și ii vor face pe ceilalți să ajute la construirea unei lumi mai frumoase.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline