orange.ro
Lifestyle

Ce este crucea cosmică și cum te influențează în funcție de zodie?

iunie 3, 2016
zenda.ro

Orice ai face, păzește-te atunci când auzi de crucea cosmică și acționează prudent, delicat! Ori de câte ori apare(iar asta nu se întâmplă foarte des), crucea cosmică îndeamnă la rezolvarea problemelor. Trecutul vine peste tine, forțându-te să rezolvi cu prudență tot ce ai lăsat nerezolvat. Nu te agita și nu te panica, rămâi în contemplare și liniște, pentru că este soluția cea mai bună pentru asta!

Din 24 mai până pe 12 iunie, Soarele atinge în tranzit gradul 4 Gemeni, începând să închidă o cruce cosmică mutabilă, formată din patru careuri consecutive. Crucea cosmică este alcătuită din două drepte perpendiculare identice, reprezentată de două opoziții mercuriano-jupiteriene. Mercur și Jupiter sunt parteneri egali în această ecuație, tensionând lucrurile șicomplicându-le puțin în ceea ce privește vindecarea de rănile trecutului. Ceea ce trebuie ținut minte, în această perioadă este faptul că o bună cunoaștere, cumulată cu prudența pot fi soluția perfectă pentru orice situație, indiferent cât de grea ar fi ea.

Această perioadă îndeamnă la a lua lucrurile cum vin către tine, fără a interpreta prea mult. Acceptă-le și lasă-le să se întâmple, nu le forța sau nu le bloca. Vindecarea și dezlegarea vor veni treptat, dacă le vei lăsa. Accentul cade pe cât de ușor te adaptezi situațiilor și cât de maleabil ești. Este o șansă pentru tine de a-ți depăși limitele și condiția, prin toate cele care vin către tine.

Crucea cosmică îți oferă posibilitatea de a te transforma, de a evolua, de a construi regate din nimic, atâta vreme cât îți păstrezi consecvența.Scapă de rigiditate și de gândirea ternă, obturată. Eliberează-te de etichete, de idei preconcepute, de obsesii. Nu te lăsa pradă dependențelor, ci caută să te eliberezi de ele sub orice formă.

La nivel sentimental, ceea ce trăiești acum este doar de tranzit. Nu lua decizii drastice însă, ci doar vezi cum evoluează lucrurile. E o situație de du-te- vino, incertă, ambiguă, pe care trebuie să o iei ca atare. Despărțirile sunt mai lejere, nu sunt dramatice. Există tentația de a dezvolta mai multe relații, de a merge cu ele în paralel. E perioada în care vrei tot mai mult și mai mult…și mai mult. Parcă nu te poți opri.

Tot această perioadă te îndeamnă să ieși din starea de visare și de filosofat. Trebuie să acționezi, să te bucuri de roadele propriilor tale gânduri. Dar nu exagera, a face pe deșteptul sau a încerca să demonstrezi celolalți cum ești, nu este o soluție bună. Păstrează modestia, cu toate că vei fi tentat să treci la artileria grea. Ai mare grijă, că dacă faci asta, pe scurt… ți-o vei lua. Mergi pe credința că nu știi nimic, nu ai văzut nimic, deschide-te către noi și acumulează informație ca un burete, fără a da replici usturătoare.

Pe scurt, în această perioadă, lasă sufletul să se manifeste, să își urmeze misiunea. Poți să realizezi, de fapt, că nu îți mai place nicmi din viața ta și că nu te mai regăsești în nimic. Este perioada în care ”aha” și ”am înțeles” sunt ca la ele acasă. Este perioada marilor revelații, pe care trebuie să le îmbrățișezi, pentru evoluția ta. Vei înota în emoții și sentimente, care vin peste tine și cărora crezi că nu poți să le faci față. Dar menține credința că ești puternic și că poți să le duci până la capăt.

Crucea mutabilă este dinamică, ne oferă posibilitatea de a ieși din orice situație, oricât de grea ar părea sau oricât de dificilă. Până la următoarea Lună Nouă, ne putem confrunta cu senzația că problemele nu se mai termină, că avem numai obstacole, iar răsturnările de situație ne vor da peste cap. Păstrează-ți credința, însă. Totul va fi bine.

Influența majoră a acestei luni noi se manifestă asupra celor născuți în jurul datei de 5 iunie, septembrie, decembrie, martie.

 

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline