starshiners.ro
Fashion

Ce costume de baie să porți pentru a deveni cu adevărat o zeiță! Iată cele mai inspirate alegeri!

iunie 18, 2016
bottegaverde.ro

Costumele de baie, crezi sau nu, au și ele o modă a lor. În fiecae an, marile companii se întrec în a crea tot felul de costume de baie care să le scoată în evidență și care să facă publicul feminin să le cumpere. Dacă până acum ceva timp, tot ceea ce vedeai pe plajă, la mare, erau costumele cu slip cu talie joasă sau colorate neon, 2016 aduce ceva schimbări în moda costumelor de baie. Se poartă slipul cu talie înaltă, costumele întregi și tăieturile îndrăznește. Pentru vara asta, îți dăm câteva idei de costume de baie care sunt la mare căutare!

Citește și: Te ajutăm să păstrezi în dulap ani la rând cea mai des folosită piesă vestimentară

Tendința retro/vintage în ceea ce privește moda a ajuns și la costumele de baie. În acest sezon, cele mai multe modele de costume de baie sunt de inspirație retro, cu tăieturi îndrăznețe, care să le facă actuale și pe placul femeilor. Cele mai în trend costume de baie le poți găsi mai jos. Te poți inspira din ideile Elli.ro pentru a-ți achiziționa un astfel de costum, care te scoate imediat din anonimat!

costum de baie 1

Un costum de baie cu slip înalt și imprimeu asemănător celui marinăresc este o alegere perfectă pentru această vară. Slipul înalt și tăieturile laterale îndrăznețe pe care le are te evidențiază imediat. În plus, slipul înalt ascunde și burtica, dacă nu ai abdomenul foarte bine tonifiat. Sutienul este și el cât se poate de retro, prin volanele pe care le are și îțiia de pe cap grija că te-ai putea bronza cu urme. Mare grijă la materialul din care este făcut costumul și la cusăturile pe care le are. Dacă este din material subțire, iar finisajele nu sunt bune, te poți trezi că pierzi sutienul când intri în apă.

costum de baie 2

Acest tip  de costum avantajează un corp tonifiat și suplu. Imprimeurile sunt colorate și jucăușe, iar sutienul este cât se poate de original. Poți alege să îl porți separat, cu o pereche de jeanși cu talie înaltă și o cămașa albă de in, dacă vrei să întorci capete și când nu ești pe plajă. Nu alege acest tip de costum de baie dacă ai un bust generos, nu va face decât să te incomodeze și poate să mărească prea mult bustul.

costum de baie 3

Copa Cabana se mută pe litoralul românesc. Iată un costum retro, care poate avantaja atât pe cele care au un fund bombat, cât și pe cele care nu dispun de un posterior generos. Imprimeurile florale vor crea impresia de volum acolo unde nu este, așa că alege-l cu încredere.

costum de baie 4

Un costum de baie sexy, care îi va stârni pe bărbații din jurul tău. Este atât de bine croit, iar tăieturile sunt plasate atât de strategic, încât vei excita pe toată lumea fie și numai când te plimbi pe malul mării. Alege un bolero de plajă lung, alb, transparent, pentru a accentua nota de feminitate pe care ți-o dă acest tip de costum.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline