astratex.ro
Lifestyle

Cât de mare a crescut fiul Elenei Gheorghe. Imagini cu vedeta în parc cu fiul și soțul ei

aprilie 12, 2016
Elena Gheorge este mereu răsfățată de soțul ei
bestkids.ro%20

Elena Gheorghe este o mamă devotată, motiv pentru care atunci când are timp se ocupă și de fiul ei, Nicholas. Vedeta TV apare la o plimbare cu micuțul, care a crescut foarte mare și seamănă leit cu artista.

Elena Gheorghe se numără printre cele mai frumoase și iubite artiste românce, iar pe cât este de norocoasă în materie de viață profesională, pe atât de împlinită este și pe plan personal. Artista s-a căsătorit pe data de 1 august 2011 cu trombonistul Cornel Ene, fost membru al formației Mandinga, iar în decembrie 2011 a născut un băiețel, Nicholas Răzvan. Este primul copil al cuplului, însă își mai doresc o fetiță, pe care speră să o aibă în doar doi ani. Chiar pentru asta, vedeta a mers la Roma, unde s-a rugat să devină din nou mamă.

Elena Gheorghe a ieșit la plimbare cu fiul ei, Nicholas, care pare bucățică ruptă dn ea. Desigur, băiețelul seamănă și cu tatăl lui, însă are majoritatea trăsăturilor mamei sale. Cântăreața este foarte atentă cu cel mic, iar pentru că pleacă foarte des în concerte, vedeta încearcă să recupereze timpul pierdut cu cel mic.

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline