orange.ro
Lifestyle

Care sunt zodiile care îți pot citi gândurile? Trebuie să fii foarte atentă cu ele!

aprilie 25, 2016
zenda.ro

Chiar dacă crezi, chiar dacă nu, sunt zodii care îți pot citi gândurile. Și le pot citi atât de repede, încât te vor lua prin surprindere! Trebuie să fii foarte atentă în preajma lor, dacă vrei să mai păstrezi unele secrete și pentru tine. Iată care sunt cele mai ”periculoase” zodii pentru gândurile tale. Păzește-le bine!

Capricorn

Capricornii au un simț foarte bine dezvoltat al…paranormalului. Nu numai că sunt foarte intuitivi, dar se pricep foarte bine să citească oamenii. De obicei, intuiția lor nu dă greș, iar dacă nu sunt siguri pe aceasta, atunci scot la bătaie și alte arme iredutabile, astfel încât să se asigure că au încolțit ”victima”. Fiind obiectivi, detașati și destul de reci, lor le este foarte ușor să citească oamenii din fața lor, chiar mai bine decât o fac aceștia singuri. Au și un mare defect, care îi ajută la cititul gândurilor, iar acel defect se numește  empatie. Au o capacitate fantastică de a se pune în locul celorlalți și de a se identifica cu emoțiile și sentimentele lor. Dacă vor să obțină ceva de la tine, fii sigură că un Capricorn va ști exact care îți sunt punctele sensibile și ce să facă cu ele. Pe plan spiritual, Capricornul este guvernat de Venus, planetă care îl ajută să-i înțeleagă pe cei din jur.

Leu

Cine ar fi zis că regii încoronați ai zodiacului se pot preta la o acțiune atât de…lumească precum cititul gândurilor? Dar se pare că o fac și încă o fac foarte bine! Fiind guvernați de planeta Soare, nativii din Leu vor avea mereu tendința să atragă atenția celor din jur, iar asta o vor face cu orice preț, folosindu-se de orice, cu atât mai mult de intuiție. Așa că dacă ai secrete de ascuns sau gânduri care pur și simplu vrei să rămână ale tale, fii foarte atentă în preajma unui Leu. Își vor da seama imediat ce faci, cum faci și ce se ascunde în spatele vorbelor tale.

Rac

Tot ce înseamnă zodii de apă au mare legătură cu ocultul și cu puterile…magice. Ei bine, la capitolul puteri, Racul este cel care poate citi gândurile cel mai bine dintre frații lui de apă. Este absolut înspâimântător să te afli lângă un Rac și să auzi cum începe să îți spună despre tine lucruri pe care nici tu nu le știai. Au o intuiție fantastică, pe care uneori sunt prea leneși pentru a o dezvolta. Racul poate avea și vise profetice foarte des, așa că dacă îți spune că te-a visat, este cazul să te îngrijorezi. Se va întâmpla sigur ceea ce a văzut el în vis. Singurul impediment in dezvoltarea spirituala a Racului este incapacitatea de a-și controla emoțiile.

 

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline