orange.ro
Lifestyle

Care sunt cele mai înțelepte zodii? Te numeri printre ele?

mai 19, 2016
zenda.ro

Sunt 5 zodii care dau întotdeauna dovadă de înțelepciune și maturitate, făcându-i din start prietenii la care poți apela oricând pentru un sfat sau pentru rezolvarea oricărei probleme pe care o ai. Sunt cu picioarele pe pământ, iar raționamentul lor nu va da greș niciodată. Aceste 5 zodii și-au făcut deja un renume  în a fi ”sfătuitori” și nu te vor dezamăgi niciodată!

Dacă ai un Taur, un Capricorn, un Pești, un Scorpion sau o Fecioară prin preajmă, te poți numi cu adevărat norocos. Pentru că acestea sunt cele mai mature zodii pe care le poți găsi vreodată. Abilitatea lor de a găsi soluții este extraordinară, iar puterea de concentrare este la cote înalte. Dacă ai nevoie de un sfat, oricare dintre ei este potrivit pentr a ți-l da.

Taur

Taciturn din fire și ușor introvertit, Taurul gândește și emite soluții în timp record. Îi vine natural acest lucru, fără să se chinuie prea mult. Știe foarte bine să distingă emoțiile de rațional, pe ultimul folosindu-l pentru a ieși din orice situație. Atât el, cât și prietenii lui. Ai mare grijă însă să nu calci pe coadă un Tur, cu siguranță rațiunea și maturitatea lui te vor lovi înapoi de 10 ori mai mult.

Capricorn

Încă din copilărie, Capricornul este copilul matur, care pare a știe răspunsurile la toate întrebările de pe Pământ. Nu o face pentru a se da mare, ci pentru că așa îi este firea. Orice problemă ai avea, Capricornul o rezolvă în timp record, fără prea mare bătaie de cap. Înțelepciunea și maturitatea lui sunt native și pe lângă asta, sunt și un mare punct forte pentru ei. Găsește rezolvări cu mult calm și detașare. În ochii altora, sunt persoane destul de reci la exterior, adevărate regine și regi de gheață, dar acesta nu este decât un înveliș de care au grijă tot cu înțelepciune.

Scorpion

Scorpionii înțeapă, dar numai atunci când îi superi. În rest, sunt genul de oameni care știu să se distreze, dar cu cap. Nu sunt adepți ai extremelor, pentru că maturitatea îi împiedică să facă asta. Iar cu înțelepciunea lor, pot muta munții. Acumulează repede, iar sfaturile pe care le dau sunt întotdeauna binevenite, pentru că ei pun și latura emoțională la bătaie atunci când se implică în astfel de lucruri.

Citește și: Top 5 cele mai frecvente vise pe care le ai și ce înseamnă ele! Fii atentă la cel cu moartea!

Pești

În general, peștii sunt boemi și destul de agitați. Ei fie merg alături de curent, fie împotriva lui. Indiferent de situație însă, maturitatea nu îi lasă niciodată la greu, ba chiar îi ajută să iasă din situații limită. Sunt foarte sociabili, dar foarte selectivi, în același timp, și nu oricine ajunge să fie în preajma lor. Înțelepciunea îi scoate din multe situații.

Fecioară

Par destul de firave Fecioarele, dar nu este decât o aparență. În adâncul lor, totul este foarte bine organizat și foarte bine punctat. Le plac conversațiile cu persoane asemenea lor, în care își pot demonstra înțelepciunea și maturitatea. Nu vor face niciodată nimic necugetat, pentru că nu le place să trăiască periculos, știu mai bine decât atât.

 

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline