starshiners.ro
Beauty Tips

Specialiștii te învață care este cel mai prielnic moment al zilei pentru epilare

august 11, 2016
bottegaverde.ro

Te-ai întrebat vreodată care este cel mai bun moment să te epilezi pe picioare? Potrivit specialiștilor, se pare că există un moment al zilei în care să faci asta, astfel încâtpărul să nu mai crească atât de viguros. Noi nu știam acest lucru până acum, dar mergem pe mâna experților. Află citind materialul care este momentul potrivit al zilei pentru a te epila!

Când te epilezi pe picioare? În timpul dușului de dimineață sau seara, înainte de culcare? Sau poate că o faceți ori de câte ori aveți 10 minute libere care să vă permită să faceți asta.

Fă-ți propria ta cremă de epilat! E gata doar în 10 minute și are doar ingrediente naturale!

Ei bine, este posibil să fi luat în considerare până acum, dar se pare că există un moment optim din zi pentru a re epila pe picioare, în ideea de a obține cele mai bune rezultate. Potrivit experților de frumusete, ar trebui să te epilezi pe picioare înainte de culcare. Acest lucru se datorează faptului că atunci când dormim picioarele noastre devin calde și se umfla usor, ceea ce înseamnă că există o posibilitate foarte mare ca micile fire de păr să bată în retragere în foliculii lor și cresc mai încet.
În consecință, în timp ce picioarele sunt încă calde de dimineața, ei vor apărea mai fine. Pe de altă parte, dacă ne-am epila pe picioare dimineața și am ieși apoi în frig, porii noștri și pielea se vor strânge și firele de păr vor apărea și se vor simți mai înțepătoare.

Iată cum te poți epila atunci când picioarele tale sunt proaspăt bronzate

Dacă vă epilați cu aparatul, să nu uitați să vă hidratați înainte și după ce faceți asta. Altfel, riscați să vă alegeți cu dermatită. Mai mult decât atât, două sunt ingredientele care vă salvează de fiecare dată, prin puterea de hidratare pe care o au. Acestea sunt aloe vera și uleiul de cocos.

Spor la epilat!

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline