Afișez toate cele 5 rezultate

 • Benzi Epilat din hartie fara Fibre SensoPRO Milano, 100 buc.

  Benzi Epilat din hartie fara Fibre SensoPRO Milano, 100 buc.

  Set 100 bucati de benzi epilare din material fara fibre, SensoPRO Milano. Benzile depilatoare SensoPRO Milano trag foarte bine si nu lasa urme de ceara. Atentie! Betisoarele pentru cuticule din poza secundara sunt cu titlu de prezentare si se achizitioneaza separat!

  Set 100 bucati de benzi epilare din material fara fibre, SensoPRO Milano. Benzile depilatoare SensoPRO Milano trag foarte bine si nu lasa urme de ceara. Atentie! Betisoarele pentru cuticule din…
 • Benzi Epilat din hartie fara Fibre SensoPRO Milano, 50 buc.

  Benzi Epilat din hartie fara Fibre SensoPRO Milano, 50 buc.

  Set 50 bucati de benzi epilare din material fara fibre, SensoPRO Milano. Benzile depilatoare SensoPRO Milano trag foarte bine si nu lasa urme de ceara.

  Set 50 bucati de benzi epilare din material fara fibre, SensoPRO Milano. Benzile depilatoare SensoPRO Milano trag foarte bine si nu lasa urme de ceara.
 • Benzi pentru Epilat LUXORISE DEPIL PRO, 100 buc

  Benzi pentru Epilat LUXORISE DEPIL PRO, 100 buc

  Benzi pentru Epilat LUXORISE DEPIL PRO, 100 buc sunt indispensabile cand vine vorba de epilarea cu ceara de unica folosinta. Acestea, pot fi folosite pentru indepartarea parului facial si corporal si sunt recomandate pentru folosirea in saloanele de cosmetica dar si acasa. Benzile sunt realizate din materiale de inalta calitate ce permit o utilizare usoara si rezultate impecabile. Au o aderenta perfecta cu ceara, sunt potrivite pentru toate tipurile de ceara de unica folosinta, au o textura moale si flexibila, nu se rup, nu lasa fibre sau scame. Alege Benzi pentru Epilat LUXORISE DEPIL PRO, 100 buc pentru rezultate excelente!

  Benzi pentru Epilat LUXORISE DEPIL PRO, 100 buc sunt indispensabile cand vine vorba de epilarea cu ceara de unica folosinta. Acestea, pot fi folosite pentru indepartarea parului facial si corporal…
 • Rola Hartie Epilat fara Fibre SensoPRO Milano – 100 m

  Rola Hartie Epilat fara Fibre SensoPRO Milano – 100 m

  Rola hartie pentru epilare SensoPRO din material fara fibre, 7cm x 100m. Trage foarte bine ceara si nu ramane pe piele.

  Rola hartie pentru epilare SensoPRO din material fara fibre, 7cm x 100m. Trage foarte bine ceara si nu ramane pe piele.
 • Rola pentru Epilat LUXORISE, 100 m

  Rola pentru Epilat LUXORISE, 100 m

  Rola pentru Epilat LUXORISE, 100 m este un accesoriu indispensabil pentru epilarea cu ceara de unica folosinta. Aceasta este potrivita atat pentru indepartarea parului corporal, cat si pentru zonele sensibile, cum ar fi axila sau fata. Rola este recomandata de cosmeticienii care o folosesc in saloanele de infrumusetare, fiind ideala si pentru uzul personal, in confortul propriei case. Rola este confectionata din materiale de inalta calitate, avand o textura moale si flexibila. Aceasta are o aderenta perfecta cu ceara si nu se rupe atunci cand parul este smuls. Rola este compatibila cu toate tipurile de ceara de unica folosinta si nu lasa fibre sau scame in urma folosirii. Se recomanda ca rola sa fie taiata in bucati mai mari atunci cand este folosita pentru zonele mai intinse si in fasii subtiri pentru zonele sensibile. Alege Rola pentru Epilat LUXORISE, 100 m pentru rezultate profesionale!

  Rola pentru Epilat LUXORISE, 100 m este un accesoriu indispensabil pentru epilarea cu ceara de unica folosinta. Aceasta este potrivita atat pentru indepartarea parului corporal, cat si pentru zonele sensibile,…