starshiners.ro
Beauty Tips

Bucle perfecte chiar la tine acasă. Toți te vor întreba ce hairstylist celebru te coafează

aprilie 14, 2016
bucle elli.ro
bottegaverde.ro

Bucle perfecte? Cine nu își dorește? Bine, e foarte posibil ca femeile cu părul deja creț de la ”Mama Natură” să adore părul drept, iar buclele să fie chiar enervante. Până la urmă s-au născut cu ele. Ei bine, nu același lucru spun și femeile care nu au avut această moștenire genetică, motiv pentru care apelează la hairstylisti pentru a se bucura măcar pentru o seară de bucle perfecte. Elli.ro vă învață cum să vă faceți bucle pe care toată lumea să le admire.

Tunsorile sau coafurile, în general, ne schimbă fizionomia cu totul. Foarte multe femei sunt parcă alte persoane după ce își schimbă look-ul. Și cum podoaba capilară este de un interes major atât pentru doamne, cât și pentru domnișoare, chiar și pentru bărbați, saloanele de coafură vor avea mereu succes. Așadar, printre cele mai dorite coafuri din 2016 se numără buclele cu aspect natural. Elli.ro vă prezintă câțiva pași în realizarea unor bucle făă să vă ardeți părul și să-l păstrați sănătos.

Cum să ai bucle perfecte
  • În primul rând, cel mai important lucru de care trebuie să țineți cont este că înainte de a vă face bucle, părul trebuie să fie uscat, indiferent dacă procedura se face cu bigudiurile ori ondulatorul.
  • Înainte să te orientezi în privința buclelor trebuie să te uiți la forma feței: dacă ai fața lungă, atunci buclele vor fi mai mari, în funcție de forma feței vor fi și buclele. Mai bine găsești varianta care ți se potrivește decât să pierzi timpul și finalul să nu fie pe placul tău.
  • De asemenea, buclele sunt recomandate femilor care au părul lung sau mediu, deoarece le feminizează și sigur vor fi lăudate pentru aspectul fizic.

Cum să îți faci bucle chiar acasă

După ce te-ai spălat pe cap îți separi părul în tot mai multe șuvițe (truc pentru mai mult volum), după care vei rula fiecare șufiță de păr în parte, după care folosești spuma de păr. Apoi, îți usuci părul cu feonul și desfaci șuvițele, iar apoi, un minut, vei lăsa părul în văpăia aerului rece pentru o mai mare rezistență:)

Acest tip de bucle sunt pentru femeile cu păr mediu și se poartă în continuare

Acest tip de bucle sunt pentru femeile cu păr mediu și se poartă în continuare

Vrei bucle mari și fără să-ți atârne greu, plus că nu vrei ca aspectul tău să fie chiar complet diferit? Atunci ar trebui să încerci acest tip de bucle, însă nu înainte să îți aplici o mască hrănitoare pe podoaba capilară. Îți separi părul în două părți egale, iar cu un ondulator îți rulezi o parte din păr pțnă la nivelul tâmplei (faci același lucru atât în partea stângă, cât și în partea dreaptă), iar după ce ai terminat acest procedeu poți pieptă păruș ușor, iar finalul va fi unul fericit: bucle perfecte realizate în 15 minute. Ca pont, pentru ca părul să reziste, fă bine și aplică un fixativ!

În anii 40 erau la modă astfel de bucle. În prezent a devenit un must

În anii 40 erau la modă astfel de bucle. În prezent a devenit un must

 

Pentru a avea bucle voluminoase, înainte de a începe să lucrați la acest procedeu ar fi bine să vă dați cu o spumă pentru volum pe care să o aplicați de la rădăcină până la vârfuri, iar buclele vor avea altă rezistență, dar și alt volum. Nu este indicat să folosiți ondulatorul zilnic, motiv pentru care ar fi bine să apelați și la bigudiuri, care nu fac niciun rău. După ce ați aplicat spuma puteți să vă puneți bigudiurile și le păstrați pe cap în jur de 30 de minute, iar la final veți avea buclele visate. Nu uitați că buclele trebuie alese în funcție de forma feței!

bucle printesa

Bucle de prințesă chiar la tine acasă. FOTO: mireasaperfecta.ro

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline