vola.ro
Beauty Tips

Beneficiile uleiului de jojoba. Scapi de riduri și de acnee dacă îl folosești

martie 7, 2016
ulei jojoba
Divisima

Uleiul de jojoba se exatrage dintr-un arbure arbust și este folosit atât în cosmetică, cât și în tratarea unor afecțiuni interne. Uleiul de jojoba ajută în refacerea tenului afectat de acnee și elimină ridurile de expresie.

Uleiul de jojoba poate fi folosit pentru pielea sensibilă, roșiatică, în special primăvara sau toamna, când tenul are de suferit din cauza schimbărilor climatice. O mască cu ulei de jojoba va îmbunătăți epiderma pielii și chiar va face ridurile fine să dispară cu timpul. Bogat în antioxidanți, această licoare magică conţine diferite tipuri de tocoferoli bogaţi în vitamina E, despre care se ştie că este benefică pentru sănătatea pielii și luptă împotriva radicalilor liberi.

Este un bun antiinflamator și un bun emolient, nu înfundă porii și nu va determina apariţia reacţiilor alergice. Uleiul de jojoba poate fi folosit la fel de bine și epntru tratarea părului ars, despicat, cât și pentru unghii, cuticule.

Alte articole interesante