starshiners.ro
Health

Bea acest suc în fiecare dimineață și nu vei mai avea probleme cu respirația urât mirositoare!

august 17, 2016
bottegaverde.ro

Dacă vrei să trăiești sănătos, trebuie să ai bani și timp, deoarece produsele sănătoase sunt mai scumpe. Acesta este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu și le pot permite și cumpără produse alimentare ieftine, prelucrate, care duc la o respirație urât mirositoare, de obicei. Această băutură naturală consumată dimineața poate ajuta împotriva mirosului neplăcut cauzat de transpirație și de respirația urât mirositoare. Consumați această băutură și nu mai trebuie să vă faceți griji dacă oamenii care sunt aproape de voi simt mirosul corpului vostru! 

Există foarte multe remedii pentru respirația urât mirositoare și pentru transpirație. Elli.ro a ales unul din aceste remedii, pe care vi-l prezintă mai jos. Cei care l-au folosit până acum spun că funcționează de minune în eliminarea mirosurilor neplăcute ale corpului. Iată ce conține sucul-elixir, care distruge toate bacteriile din gură și de la subraț! Veți fi foarte fericiți după ce îl beți!

A slăbit 20 de kilograme după ce a consumat apă călduță în fiecare zi! Uite care este rețeta eficientă de slăbit

Ingrediente:

  • 2 mere
  • 1 bucată de ghimbir
  • 5 frunze de varză proaspătă
  • Sucul de lămâie obținut de la o lămâie
  • 1 legătură de pătrunjel

Mod de preparare:

Se pun ingredientele într-un blender, după ce au fost spălate în prealabil. Amestecă-le până când se obține un suc. Se toarnă sucul într-un pahar și se bea înainte de micul dejun și înainte de alte mese pe tot parcursul zilei. Este recomandat să vă pregătiți suc proaspăt în fiecare zi.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline