starshiners.ro
Health

Băutura care te scapă de respirația urât mirositoare

iulie 19, 2016
bottegaverde.ro

Respirația urât mirositoare este o problemă cu care ne confruntăm cu toții, mai ales dimineața. Cu toate că există numeroase produse cosmetice care pot înlătura mirosul neplăcut al gurii, remediile naturale sunt cele mai bune și cele mai ieftine. În plus, acestea nu au niciun fel de contraindicație sau produși chimici în compoziție, așa că sunt cele mai sigure din acest punct de vedere. Elli.ro îți spune ce să bei dimineața pentru a nu mai avea respirația urât mirositoare. Este o băutură magică, care funcționează de fiecare dată!

Stresul și agitatia ne forțează să mâncăm alimente procesate. Iar efectele acestor alimente procesate sunt stresul și… agitatia simțurilor. Dar pentru asta există o soluție! O băutură magică, pe care dacă o bei în fiecare dimineață, vei scăpa de respirația urât mirositoare!

Ține minte, toate problemele pot fi rezolvate într-un mod foarte simplu. Oprește-te puțin, fă-ți timp pentru tine și consumă alimente naturale și sucuri, care sunt o minune pentru organismul uman. Iar dacă ai probleme cu digestia, te lupți cu miros neplăcut de sudoare și respirația urât mirositoare, poți rezolva această problemă într-un mod complet natural.

Citește și:  8 TIPURI DE DURERI PROVOCATE DE EMOȚIILE DIN PROPRIUL TĂU CORP! SIGUR NU ȘTIAI ASTA!

Ingrediente:

  • 2 mere
  • 5 frunze de varză proaspete
  • Un singur buchet de pătrunjel
  • Sucul de la o lămâie
  • O bucată de ghimbir

Mod de preparare:

Se spală toate ingredientele bine în apă rece și se pun în blendeer. Se amestecă bine, la turați emaximă, timp de câteva minute. Se bea sucul în fiecare dimineată, pe stomacul gol. Te vei simți mai bine după primulpahar de suc miraculos, iar respirația urât mirositoare va dispărea instantaneu!

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline